zaterdag 25 augustus 2018

Bobby van Super Nova, ABC 190, Vlaggenlijntjes enz.

 De VW busjes stof vond ik echt geweldig. Maar ja geen afnemers in huis, en om er zelf mee te gaan lopen gaat me net iets te ver. Dus als voorbeeld gemaakt. Ik gebruikte het patroon Bobby van Super Nova. Leuk en éénvoudig patroon met evt. een  extra beschrijving met foto's op internet . Naast de vw stof gebruikte ik een zwarte joggingstof.
 Een bijpassende joggingbroek. Patroon is Abacadabra 190. Het was moeilijk op de foto te krijgen  maar er zitten allemaal leuke spiesjes in. 

 Voor een piepklein veel te vroeg geboren meisje.
Een kleine omslagdoek, een mini hydrofieldoek en een vlaggenlijntje ook in het mini.  
 En dan een stoere vlaggenlijn voor kleine Noud. Ook gemaakt van vilt. Op de vlaggetjes stikte ik grof touw, en werkte de vlaggen af met een kunstleren biasband. 
 Dit stofje kocht ik op het Stoffenspektakel. Het was best wat prijzig dus ik nam te weinig mee, bleek later. Voor de mouwen iets anders gebruikt, maar dat was echt lastig om de kleur te vinden die ik wilde hebben. Een lieve collega bedacht opeens dat deze er goed bij kon, en ik vond dat een goed plan. Soms zie je het gewoon zelf even niet. Patroon komt uit de Knip febr. 2016.
 Me weer eens aan een shirtje gewaagd. Het patroon komt uit de Knip bijlage mrt.2016 Stofje lag al wat jaartjes in mijn voorraad. 
 Op instagram zag ik deze stof voorbij komen bij Studio Spatz. Zelfde verhaal als bij het vorige jurkje, net te weinig. Opgelost door een stukje uit de voorraad te gebruiken voor de mouwen en biezen. Patroon van jurkje komt uit de Knip bijlage maart 2016.
 Als laatste een zomerslaapzak gemaakt in en klein maatje. Patroon gebruikt ik zeer regelmatig. De gebruikte stof is hydrofieldoek met een luchtige dunne tricot.  Eenvoud siert de mens!  Tot snel.

7 opmerkingen:

 1. Wat actief ben je weer geweest. Helemaal verliefd op je jurkjes. Mooie stoffencombinaties. Wat een leuk detail, die kralen aan de stoere vlaggenlijn, leuk bedacht.
  De moeder van dat ienimiene meisje wordt ook vast heel blij als jij langs komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creaties gemaakt voor een stoere boy,een klein babytje en ook voor je kleinkind!
  leuk hoor oma!
  En mooie set voor jezelf staat je goed!
  lieve groeten van de Donck

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een creativiteit!!!
  Het ziet er allemaal prachtig uit!!
  Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je blog in mijn "leuke blogs"lijst gezet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie dingen weer, ik ben verliefd op je jurkje uit de Knip, wat een mooie details en stiksels. Heb je een coverlock gebruikt daarvoor? als dat zo is ben ik heel benieuwd welke dat is want dit ziet er heel mooi uit (ik emmer nog steeds met mijn Janome).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt weer verschillende crearies gemaakt zie ik! Stoer en lief. De details die jij aanbrengt geven altijd net dat speciale, jou handtekening zeg maar. Leuk dat je ook weer voor jezelf maakte, het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze zijn ook leuk! Dat groene shirt met bloemen is gaaf! Is het model geschikt voor een volle buste en bolle buik? Of ga ik het dan juist accentueren ipv camoufleren? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!