donderdag 31 maart 2011

Nu op model,en buit Stoffenspektakel.
Foto's op model.Ze is er zelf helemaal weg van,dus dat gaat helemaal goed komen,en haar kleine zus heeft ook een bestelling 'geplaatst'van het 'top'shirtje.De andere foto's zijn mijn aankopen van het Stoffenspektakel in Gorinchem.Toch even gegaan ook al had ik eigenlijk niets nodig.Weinig stof gekocht want de kasten liggen nog vol,maar wel de bandjes aangevuld.En nog wat leuke buttons en applicatie's gescoord!De topper v/d middag was wel de button van het hertje,Benthe was er toevallig bij,met haar spijkerjasje aan...nou het leek wel of het ervoor gemaakt was..waar een mens al niet blij van kan worden!Ook Pigjes modelletje in het echt gezien,super leuk allemaal zeg!en wat en goede reclame voor hun en de patronen van ABC!

7 opmerkingen:

 1. Leuk om ook jouw buit te zien! Ik vind het echt a la Arjo! Lekker bloemerig. Leuke buttons en applicaties zijn het ook. Ik heb ook bij die kraam gestaan, maar ik zag zoveel leuks dat ik hun kaartje heb meegenomen zodat ik op internet verder kan snuffelen naar al dat moois.
  Ook ik heb de jurkjes van Petra bewonderd. Echt leuk om ze nu in het echie te zien.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk vrolijk en hip setje.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie buit meid! Ennuh.. hoop niet dat je kritisch gekeken hebt.. massaproduktie werkt toch ietsje anders :$

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi setje heeft je dochter aan. En je buit is héél goed gelukt. Vrolijke kleurtjes, buttons en bandjes heb je gescoord!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk setje! Heb je dat spijkerjasje ook zelf gemaakt? Knap dat je je trouwens hebt kunnen inhouden met stoffen kopen, ik kan beter niet gaan als ik echt niets nodig heb want ik kom altijd met meer thuis dan de bedoeling was...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het set staat je dochter super leuk! Je buit ziet er weer vrolijk uit!! Leuk zijn die buttons he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen heb je gekocht! Ben benieuwd wat voor moois je allemaal weer gaat maken.
  Het setje staat heel leuk.

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!