donderdag 17 maart 2011

Haarbandjes met vouw.Nadat ik vorige week het haarbandje met vouw maakte van Collie Collie,heb ik de restjes gelijk maar opgemaakt,en er nog 3 gemaakt.Ze staan zo leuk!Eentje is voor een verjaardagskadootje,dus even het naampje erop geborduurd.Een euro portemonneetje erbij,waarbij ik een bloemetje haakte in de lievelingskleurtjes van Anna,maakt het kadootje compleet.Vorige week na het feestje van Benthe nam ik me voor ook gemakkleijk te gaan doen,en wat uit de winkel te gaan geven zonder erover na te denken..want wat kreeg ze veel zinloze rommel...echt heel jammer.Het hoeft niet duur of groot te zijn maar besteed er een beetje aandacht aan. Toch kon ik het niet laten en is het weer een a la ons kadootje geworden,voor heel weinig.

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke cadeautjes heb je gemaakt! Hier hebben ze pas 1 feestje gehad en heb ik gekocht en zelfgemaakt gecombineerd. Hoewel ik me bij zelf gemaakt afvraag of men dat "op waarde" weet te schatten of juist denken dat je je er goedkoop vanaf maakt.
  Persoonlijk vind ik iets zelfgemaakts waar aandacht aan besteeed is juist erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke haarband en het portemonneetje is geweldig geworden. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk! Mooi met de naam erop.. zit goed en staat mooi ;)

  groetjes... Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee, echt wat voor één van mijn kleindochters.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk om een handgemaakt cadeau te kunnen geven en zeker als je het nog persoonlijker maakt met een naam. Ziet er mooi uit! Ps. fijne streeptricot is dat he? Niet duur en blijft super in de was!

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja heel herkenbaar hoor. Sommige ouders kopen echt onzin dingen om maar zo snel en goedkoop mogelijk klaar te zijn. Hier ook kasten vol van dat prul spul.
  Meestal koop ik het hele jaar al dingen die ik zie liggen, en wat vooral meiden leuk vinden.
  Maar ook vaak koop ik een partij rugzakken en borduur de naam erop, vinden ze allemaal leuk.

  Deze haarbanden zijn echt heel erg leuk !! goed gedaan !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke vorm haarband, is weer eens wat anders. En inderdaad zijn dit veel leukere cadeautjes dan wat er standaard op feestjes gegeven word.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke vorm haarbandjes! weer eens wat anders. Je hebt zo idd. leuke cadeautjes voor een verjaarspartijtje, leuker dan wat er vaak standaard gegeven word.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn die leuk!!!!! Ga onmiddellijk ook eens gaan zien! Super gewoon!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!