maandag 19 oktober 2020

Krans, Gehaakt kussen, Opbergtas met bijpassend mini tasje en nog meer.

Een klein kransje gemaakt van wat gedroogd groen en gedroogde bloemetjes.
Ik deed mee aan een kussenhoesswap. Wat maken voor een ander, n.a.v een moodboard op IG en bepaalde eisen. Ik vond het lastig. Zelf vind ik het ook niet fijn om 'rommel' te krijgen. maar heb mijn best gedaan. En ik ga niet meer mee doen aan dit soort acties.
Een minitasje voor een klein lief meisje. Gemaakt van de klep van onderstaande opbergzak. Die was te klein dus moest eraf en aangepast worden. Dat improviseren daar hou ik zo van.
Of ik misschien een opbergtas kon maken voor het matras van een campingbedje. Geen idee, eerst een patroon getekend aan de hand van de maten en toen begonnen. Een zak met ruimte voor de knuffels aan de voorkant. Toch bleek mijn patroon niet hoog genoeg te zijn. Jammer, maar wat uitgehaald en wat hoogte bij gegeven. Nieuwe klep erop, en nu maar hopen dat het goed is. Anders maak ik een hele nieuwe. De buitenstof is van Farbenmix, de binnenstof is van onze vorige canvas gordijnen.
Een nieuwe weegdoek erbij gemaakt. En wat mondkapjes. Het laatste gaat geen hobby van me worden.
Dit pakketje had ik al een tijd in de kast. Maar eigenlijk hou ik niet van dat met de hand gepruts. Maar om er niets mee te doen is ook jammer. Dus op een regenachtige zondag deze leukerd in elkaar gezet.
En weer een handig luiermapje gemaakt. Met de favoriete stof van de mama van Romée'.
Eindelijk is het weer tijd voor een jas. Deze hing al een tijd klaar op de paspop. En had ik hier ook al eens gepost. Maar nu op model. Lekker jasje, met vrolijke binnenvoering!
Voor de hondenkapper van Bibi een tasje om de poepzakjes en hondensnoepjes in te doen. Mijn softsell jas was afgedragen. Maar de stof was nog prima. En  waterafstotend, heel handig voor dit soort tasjes.
En nog een hip luiertasje voor kleine Lexi.

4 opmerkingen:

 1. heerlijk weer crea geweest echt super leuke dingen heb je weer gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap dat je er toch weer tijd voor vindt om mooie dingen te maken. Leuk, zo'n weegdoek voor een pasgeborene! En ook je jas is echt weer een topper geworden. Zo tussendoor toch weer tijd voor je hobby, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk weer allemaal vooral die handige kleine tasjes, super! Ik doe ook nooit mee aan swaps, zie het wel eens voorbij komen, maar het lijkt me zo moeilijk. Smaak is zo persoonlijk, en ook al heb je dan een moodboard is het inderdaad lastig, jij hebt iets moois gemaakt, dat is zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ondanks je drukke mooie baan nog leuke dingen gemaakt.
  en nog freubelen ook wat niet lukt gewoon uithalen.
  mooie dingen komen er weer onder je handen vandaan!
  Enne met zo'n swap mee doen moet ik erg lachen om jou reactie...jij doet je best en die ander?
  leuk je tussendoor jas...
  groetjes van de Donck

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!