maandag 28 september 2020

Vest, vlaggenlijntjes ,luiermapje en omslagdoek.

Een zachte en warme omslagdoek  Samen gemaakt met de moeder van Leam. Zij zocht ook de stofjes uit. En samen gingen we aan de slag. Een goed naaimachine is het halve werk, kwam ik nu weer achter! Labeltje geborduurd op een stukje katoen.
Mijn lieve neefjes zijn nog steeds fan van de vesten gemaakt door tante A. Dit keer hebben ze zelf hun stoffen online uitgezocht. Vrolijk en heel anders als wanneer ik het zou kopen. Maar dat maakt het natuurlijk juist zo leuk. En precies op tijd klaar. De herfst doet zijn intrede. En dan is een vest heel handig.
Instagram is leuk maar je ziet veel teveel. Zo kwam ik het gratis patroon tegen van de franse gehaakte vlaggetjes. Van wat restjes wol, haakte ik deze vlaggenlijn.
Vlaggenlijntje en luiermapjes. Ik blijf ze graag maken en weggeven!
Een Xl hydrofieldoek. Van de restjes maakte ik spuugdoekjes. Wel dubbel, anders zijn ze zo dun. En het is zo gemaakt. Voorwassen, randjes omstrijken, stikken en klaar.

3 opmerkingen:

  1. Yes, weer zo'n heerlijke blog van jou om te lezen en te genieten van de mooie foto's! Wat een mooie diverse dingen heb je weer gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, je hebt helemaal gelijk in het geval van Instagram. Er is ook zoveel leuks! Prachtige creaties en het vest is toch gewoon geweldig, heerlijke kleuren! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je neefjes zo gek zijn op een vest gemaakt door hun tante. En dat ze dan ook nog zelf de stof mogen uitzoeken is natuurlijk helemaal feest. Wat een creatieve dingen heb je weer gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!