maandag 2 maart 2020

Dexpants, Peysu, Jesi, Lovelydeer omslagdoek enz.

 De dexpants stond al een tijd op mijn lijstje om te maken. Het patroon is gratis te downloaden bij Missessippie. En toen moest het ook opeens gelijk. Kasten vol stof maar niet de juiste. Ik vond nog een sweater bij zoonlief in de kast die niet veel gedragen werd, dus hup de schaar erin.
Om mijn eerste dexpants te maken. En wat een fijn en eenvoudig patroon. Dit was een proefversie , en die is goed uitgepakt. Dus er volgen er zeker nog meer van. Van een restje nog een bijpassende sweater gemaakt.
 Een toilettas gemaakt van een stuk leer. Gecombineerd met een dierenprintje. Het was wel passen en meten want het was een proefstaal van een bank. Dus niet heel groot. Nog een labeltje geborduurd, en de toilettas was klaar om weg te geven.
Voor kleine Floor een lief vlaggenlijntje van vilt.
 Dit patroon van deze omslagdoek is van Vestywo. Gratis ts downloaden : lovelydeercal 2019. De kast puilt uit van de sjaals en omslagdoeken, maar toch wilde ik hem maken. Ik nam wat bollen uit eigen voorraad. Natuurlijk net niet genoeg, en de kleur was niet meer te koop, dus een ander kleurtje erbij gekocht. Echt een snel klaar projectje!
Voor de mama van Ties een handig luiermapje gemaakt.
 Ik vind het fijn om wat te haken/breien, maar ben meer van het grote werk. Alleen hebben we meer dan genoeg sjaals, omslagdoeken en dekens. 
Dus me toch weer eens gewaagd aan iets kleins. En het slapende muisje is heerlijk tussen de kussens gekropen :) Patroon komt uit het boek : Happy Colours Haken.
 Een simpel jurkje gemaakt. Vond de stof zo leuk. En heel toevallig past de omslagdoek er perfect bij. Op de foto niet zo goed te zien maar in het echt vloeien de kleuren zo mooi in elkaar over....
 Ik wil een beetje van mijn voorraad af. Heel eerlijk....dan ben ik nog wel een poosje bezig, maar een begin gemaakt met deze truien voor onze lieve nichtjes. Het patroon komt uit het boek I Love Sweaters. Model : Jesi
 En omdat het boek toch open lag, voor mezelf de trui Peysu gemaakt. Een wat vreemde foto dat wel. En ik ben niet zo snel enthousiast over iets, maar dit is echt een ontzettend leuk model! Zal binnenkort een aan foto plaatsen. 
 De stof van de roezel komt van mijn gekochte rok. Ik vind bij een ander een lange rok zo leuk staan, maar ik heb er duidelijk het figuur niet voor. Maar nu heb ik dus een kortere rok, en een leuke roezel voor op mijn trui!

3 opmerkingen:

 1. O wat leuk! weer een update van Vlijtige Lies, daar ga ik natuurlijk even voor zitten! Supermooie creaties allemaal weer, ik ga ze niet apart benoemen, maar over de hele linie is alles prachtig! Leuk om Peysu te zien, die staat ook op mijn lijstje! Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stoer stelletje een andere naam voor een broekie ha ha.En die vlaggenlijn dat is super leuk zo met die naam in verwerkt,je hebt echt een jurk gemaakt met stof voor jou de vw bus en inderdaad staat de omslagdoek er prachtig bij,leuk opgelost zo je sweater met je rok het is weer super leuk wat je allemaal gemaakt heb.
  liefs crea-roosje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is de omslagdoek (en andere creaties) prachtig! Geweldig mooie kleuren zo bij elkaar! Geniet ervan!

  Liefs, Verie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!