donderdag 22 december 2016

Kindertruien, Winters plaid, Gehaakte omslagdoek enz.

 Zo het duurde even maar hier ben ik weer. Een lekkere warme trui gemaakt van de restanten van de tuniek uit de vorige post. Model komt uit Knippie 1, febr./mrt. 2016.
 En nog een lekker makkelijk truitje . Patroon komt uit de Knippie 4/2016.
 En een 'Max Vertsappen' trui voor een groot fan. Patroon komt uit de Knippie 4/2016 Stof : Stoffenfeest.

 Ik vond deze stof zo leuk dat ik er een plaid van maakte.Het zijn allemaal losse afbeeldingen die je los kunt knippen voor kussens e.d. Maar ik heb die voorgedrukte kniplijnen gebruikt om door te stikken op fiberfill.  Als onderlaag een zachte bontachtige stof gebruikt. Stof: http://www.stoffenfeest.nl/
 En weer een omslagdoek af. Ze zijn er dol op hier in huis. Patroon komt uit het boek Kant Haken / a la Sascha.
 De piloten muts op herhaling. Nu met softfun gehaakt en gevoerd met een tricot.
 Ik heb de laatste weken veel sterren van takken gemaakt. Klein, groot en in verschillende kleuren. Met een kaartje eraan en een takje groen waren dat mijn 'kerstkaarten' dit jaar. Totaal 30 stuks gemaakt, en je geloofd het of niet, ik ben ze nog steeds niet zat!
 Rondom huis....
 Een bruikbare suprice voor dochterlief gemaakt. Een stuk board wit geverfd en beplakt met gouden stippen, die ik een poos terug bij de W*bra kocht. Past perfect bij haar dekbed.  Tot slot wens ik al mijn volgers fijne dagen toe.

5 opmerkingen:

 1. Prachtige truitjes gemaakt,met leuke details!
  wat een leuk stofje voor die plaid zeg!
  En weer mooie groene creaties gemaakt!
  Fijne dagen toegewenst met je gezin!
  Liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je oppaskindjes boffen maar met die mooie truien (ik ga er tenminste vanuit dat ze voor hen zijn..) En wat een gave plaid heb je gemaakt met die winterse plaatjes, echt een goed idee!!Op die omslagdoeken van jou word ik jaloers (in de goede zin dan), zo mooi!! En weer eens wat anders die kerststerren ipv kaarten, grappig, zal best gewaardeerd worden. Nou Arjo hele fijne dagen gewenst voor jou en je gezin en geniet van elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige collectie creaties weer....van alles wat, erg leuk om te bekijken. Hele fijne dagen voor jou en je gezin, groetjes van Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen weer, die piloten is toch wel heel gaaf! Fijne feestdagen voor jou en je familie.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie dingen komen er hier weer langs..zo leuk die bruikbare suprise, leuk zijn die gouden stippen hé, ik plakte ze ook op een slaapkamerwandje..
  Gaat het met je?
  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!