vrijdag 10 juli 2015

'Strandwachters'pakje, gepimpte broekpakken en nog meer leuks.

 Ik kreeg de vraag of ik een 'strandwachters' pakje wilde maken voor een themafeestje op school. Het kleine meisje wist precies wat ze voor ogen had,ik daar in tegen helemaal niet. Dus ik heb haar gevraagd het precies op te schrijven wat ze wilde en ze mocht ook zelf stof uitzoeken. Nou ja ik begreep er nog steeds niets van,totdat ik begon en langzaam dit setje onder mijn handen vandaan kwam rollen...tja toen was het duidelijk.Zo schattig vooral het handgeschreven briefje met de opdracht en het koppie bij het zien van haar kleertjes. Ze was er helemaal mee in haar sas! Short & Shirt komt uit Knippie 3 2015(met de lage hals aan de achterkant) Vest komt uit Knippie 4 aug/sept 2013.
 De pakken geborduurd en opgeleukt voor de Huppel-in leiding (Een super leuke team dat  voor de kids,de laatste week van de zomervakantie een onvergetelijke week organiseren) Het thema is vast wel duidelijk! Wat was het een megaklus, al is dat er niet vanaf te zien. 
 Voor onze geslaagde nicht een gezelligheidje gemaakt. Ze had laatst zelf een tas van een oude deken gemaakt,uit de Landleven, en het restant kreeg ik. Hier nog een grappig kussentje van gemaakt.

Voor aan ander nichtje ook aan de klus gegaan en in haar stijl net zoiets gemaakt,incl.cadeaubon.
 Heel veel koppen van heipalen geverfd. Deze gaan we gebruiken als bijzet tafeltjes voor ons tuinfeest. Ik gebruikte gewoon matte verf van de action en proefpotjes van een matte muurverf bij de Praxis vandaan. Daarna even een matte vernis erover. Echt verslavend om te doen. Ook wat flesjes gepimpt voor het zelfde feestje.
 Bedankjes gemaakt. Idee zag ik op pinterest. Eerst alle pepermuntrollen in gezellig papier gedraaid, toen een lintje met roosje en kaartje eraan. Ons feest kan beginnen! Volgende post laat ik jullie meegenieten. Morgen is het zover!! 

11 opmerkingen:

 1. Wat maak je een werk van je feest! Ziet er god uit en lief hoeveel je voor anderen maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet alles er feestelijk uit, je heipalen vind ik heel gaaf;)
  Een hele fijne dag, het weer beloofd veel goeds!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb jij gemaakt. Zeker het strandwachters pakje en de bedankjes zijn super. Veel plezier met het feest en een goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk dat het gelukt is, en het meisje blij is!
  leuke plaatjes weer
  groetjes sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een naai en borduurwerkwerk heb jij verzet zeg!
  Erg leuk geworden!
  Leuk he? als zo'n meisje zo blij is!
  leuk idee die palen!
  En de bedankjes wat een werk allemaal vlijtig lies!
  Een mooi en gezellig feest morgen!
  alvast gefeliciteerd!
  groetjes van de Dock!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk die pakken! Gaaf die heipalen! Leuk idee die bedankjes, ziet er gezellig uit. Gaat goed komen een tuinfeest dit weekend, wat een heerlijk weer, beter dan vorige week. Deze temperatuur kan je beter volhouden. Mag van mij 6 weken zo blijven. Geniet ervan! Mag ik raden? 25 jaar getrouwd?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel plezier morgen! Het zier er allemaal weer zo gezellig uit! Je hebt het weer al mee, heerlijk!
  Wat een schattig stoer strandwachterspakje! Heerlijk he dat die kids precies weten wat ze willen!

  Liefs en groet xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig, wat een prachtige foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je weer goed bezig geweest voor omgeving, super zeg! Ik vind die heipalen leuk zeg! Ben benieuwd hoe je feestje er uitzag! Fijne vakantie gewenst (of ben je nog druk met werken?)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er moest staan: voor je omgeving! (de mensen om je heen)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Huppel-in zal nog feestelijker zijn door de gepimpte pakken, super! Maar jullie feest.... wat een leuke dingen maak je er weer voor. Ik zie je helemaal bezig in gedachten; verven, schattige papiertjes rollen rond de rollen enz. om jullie feest helemaal 'jullie feest' te laten worden! En wat een prachtig weer hadden jullie!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!