donderdag 16 juli 2015

Geboortekrans, Shirt, Cal deken & leuke plaatjes.

 Na een paar blauwe geboortekransen te hebben gemaakt voor dit gezin was het nu tijd voor een roze! Hoe leuk was dit. En natuurlijk mocht dit lekker roze zijn! De strik van stof gemaakt en geborduurd en verder i.p.v.  het bekende beschuitje nu wat roze pompoms van tule erbij gemaakt.
 Nu het te warm is voor mijn geliefde vesten heb ik even twee shirts gemaakt. Ik draag ze alleen thuis want ik ga gewoon het liefst niet  weg zonder vest...rare gewoonte en vooral heel lastig nu. Maar ja,voor thuis is dit een heerlijk modelletje, komt uit een Ottobre.
 Even een tussen standje van mijn Cal deken. Ik ben er nog steeds weg van. En groot dat de deken al is! En heel warm op dit moment, als het op je schoot ligt tijdens het haken.... Maar we gaan door.Ik wil het graag bijhouden.
Hier alvast een paar sfeerplaatjes van vorige week. Wat een mooie dag was het!
s'Middags met een bus vertrokken met de 'dag'gasten naar een pracht locatie in het Groene Hart. Daar eerst  koffie gedronken met wat lekkers en toen gaan rijden in de 'oude' vw busje. Wat was dat gezellig,allerlei opdrachten onderweg.... iedereen was zo dus ergens mee bezig. Onderweg een stop voor een heerlijk (boeren)ijsje en toen weer terug naar de locatie. Daar de winnaars bekend gemaakt en verder gegaan met het Ik hou van Holland spel. Dit liep iets uit,dus bij thuiskomst werden we al opgewacht door de rest van de gasten. Het was toen tijd voor een walking dinner in onze tuin. Wat was het goed verzorgd en lekker.Later op de avond verrast met lieve ontroerende en grappige stukjes! Het was een dag om nooit meer te vergeten.
Als ik alle foto's heb uitgezocht laat ik nog wat collage's zien.
 Ik had twee oude deuren weten te scoren ook van een VW bus. Bij de deur hieronder moesten ze op de foto,de ander was het gastenboek,en daar zat een foto achter van ons gezin.Deze deuren had manlief ook in de tuin neer gezet.
Maar dat zien jullie misschien tzt nog wel. Fijne vakantie en tot snel.

4 opmerkingen:

 1. Een zeer geslaagd feest zo te lezen, heerlijk en altijd fijn om aan terug te denken! Leuke dingen gemaakt ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,

  Hier ben ik dan. Vanmorgen en vanmiddag bij je in de winkel geweest. We vonden het wel gezellig! Ik lees je blog altijd met veel plezier :)

  Mocht je de mijne nog niet volgen

  annetsnaaicreaties.blogspot.nl

  Weliswaar niet zo'n trouwe bericht poster momenteel. Maar bloggen schiet er met een druk gezin vaak bij in.

  Groetjes Annet Lugtenburg

  Ps: ik zal eens op sancho gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij hebben jullie een heel gezellig feest gehad. Het weer hadden jullie gelukkig erg mee. Het was voor jullie 25 jarig huwelijk zeker? Nog van harte en hopelijk komen er nog heel wat jaren in gezondheid bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb je weer mooie dingen gemaakt!
  een wat een gaaf feest zeg met die VW busjes!
  Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk!
  je hebt een mooie dag gehad om op terug te kijken!
  Nog fijne vakantie!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!