woensdag 17 april 2013

Vlaggenlijn, 30 april & Warm Welkom

 Vorige week werd ons lieve neefje al weer 1 jaar. Een slinger voor hem gemaakt van oude spijkerbroeken met daarop wat foto's van baby tot nu. Foto's op transfer papier gedrukt en op de vlaggetjes gestreken. Niet te netjes afgewerkt om een stoer effect te krijgen.
 Voor op het werk een vlaggetje gemaakt voor aan de vlaggenlijn. Thema: 30 april.  Op de ene kant met transfer papier een afbeelding van Beatrix gestreken in haar jongen jaren. Er boven het gehaakte kroontje van de vorige post. Op de andere kant een 'granny'  van mijn vlaggenlijn met daarboven bloemetjes in rood wit blauw. Patroon v/d bloemetjes kwam ik tegen op pinterest.Ben benieuwd naar alle andere creaties....
Oranje boven! ook bij ons in huis.
 Gisteren naar bloemschikken geweest. Hoe kan het ook anders maar hier was het thema ook 30 april! Je moest zelf je spulletjes meenemen en je eigen creatie maken. Bij iedereen werd het dus anders, zo ontzettend leuk om te doen en te zien. Je leert van elkaar! Ik heb een stuk brandweerslang gebruikt en daar tussen een schikking gemaakt.
 Voor aan de deur een krans gemaakt. De Blond borduur op tafelzeil geborduurd en om een plankje heen gespannen. Wat hedera en tule gebruikt om het af te maken. Nu ik de foto's bekijk zie ik dat ik mondjes even moet veranderen, door het geruite zeil ziet het er een beetje vreemd uit;)

Af en toe moet je even tijd voor elkaar zoeken. Dat deden wij dit weekend. Bij Warm Welkom! http://www.pipowagenwarmwelkom.nl/  Echt super! Alles tot in de puntjes verzorgd. Zoek je rust (geen tv en radio ) en hou je van dit sfeertje? Dan is dit echt een aanrader!!

12 opmerkingen:

 1. Wow, die pipowagen is gaaf ingericht. Ook wel jouw stijl. Kan me voorstellen dat je daar wel tot rust komt.
  Je creaties zijn ook weer super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kom je erop! Die borduur op een plankje met tafelzeil! Heel erg leuk weer allemaal.. Heerlijk om naar te kijken!

  Liefs, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die pippowagen is echt helemaal geweldig!
  en wat heb je veel mooie dingen gemaakt!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een creativiteit weer. Leuke dingen weer gemaakt.
  Dat weekendje samen dat was echt genieten zeg zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat zal het er gezellig uitzien bij jou zeg, super leuk allemaal!!

  Gr. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke pipowagen!
  Super gezellig even samen eruit!
  Je hebt weer leuke dingen gemaakt.
  Die gehaakte kroontjes zijn enig!

  Groeten Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat heb je weer leuke dingen gemaakt, heb je idee van het tafelzeil gestolen voor jacoline haar trouwerij.met een blond patroon van een bruidspaar, hoop dat je het niet erg vind. ik zal binnenkort het op mijn blog laten zien.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke, creaties heb je weer gemaakt! Hoe kom je weer op het idee. Die pipowagen is gaaf zeg. Fijne zondag. Gr. Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke creaties!
  En met je bloemen is ook heel leuk geworden!
  Wij zijn samen ook een paardagen ertussenuit geweest,even bijkomen van alles,aan je inspiratie te zien is dat bij jou ook goed gelukt!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Awww...dat gehaakte kroontje! How cute! ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is de achtergrond van je blog leuk en je vlaggenlijnen zijn super. Je bent zeker helemaal klaar voor oranjedag! lieve groet Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je leuke dingen gemaakt.Heel creatief.
  Jullie zaten in een mooie pipowagen.Even iets heel anders.Fijn er even tussenuit.Weer nieuwe energie tot de zomervakantie.
  Eerst nu 30 april.Jij bent er klaar voor met een leuke krans en bloemstuk.Gr.Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!