zaterdag 27 april 2013

Bureau stoelhoes, Granny's, potjes omgehaakt, knijperzakken en nog wat Oranje!

 Nog steeds met mijn hobby kamer bezig. Een bureaustoel bij de kringloop gekocht. Niets mis mee op zich, alleen de bekleding...dus een hoes gemaakt van een stevige canvasachtige rozen stof.  Voor het oog en gevoel een stuk frisser!
 Tussen het klussen af en toe wat haken. Dit keer de granny hondsroos. Ik heb er een stel gehaakt maar het is niet mijn favoriet. Dus ik laat het bij deze 11. Ik ben inmiddels met een andere granny bezig die me veel beter bevalt. De tussenstand van mijn granny's staat met deze serie op: 130 (zonder de granny vlaggen uit een vorige post.)
 Net als (bijna) iedereen ben ik ook aan het potjes omhaken. Erg gemakkelijk klusje. De pastel potjes staan ook bij mijn naaispullen, om het één en ander in te bewaren. De oranje maakte ik voor iemand als cadeautje.
 Twee knijperzakken op bestelling.

En tja het begint vast bijna te vervelen maar nog wat buitenplaatjes in oranje sfeer. Binnen eigenlijk op wat kleine details weinig versiersels, maar buiten heb ik een keer flink 'uitgepakt'. Op de schommelstoel twee kussentjes gemaakt van restjes tafelzeil, met op het hoofdkussentje de 30 april blond borduur. Het is tenslotte nu of nooit. Fijn weekend!

12 opmerkingen:

 1. Je kan als een prinses zitten op je mooie bureaustoel. Je krijgt er een mooie kamer bij. Wat heerlijk om met verschillende dingen bezig te zijn. Volgens mij kun je niet om jullie huis heen, wat een mooie entree.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed gedaan die bureaustoel, hij is lekker vrolijk zo. En je blijft lekker aan de haak he! Ik vind alle grannys die je maakt super, maakt niet uit welk soort.
  Die wasknijperhoes is trouwens ook leuk in die postzakkenstof, dit lijkt me nog wel een leuk iets voor mijn meiden om in de vakantie te maken, je hebt me weer geinspireerd dus!
  Goed weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om een zittinghoes te maken voor je bureaustoel.
  Ik heb ook nog een bureaustoel staan die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Je brengt me op een idee!

  Je tuin ziet er geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kamertje wordt leuk! Daar zit je toch met plezier te freubelen straks!
  De plaatjes in oranjesfeer zijn mooi hoor! Net als je granny's en je knijperzakken!

  Liefs, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er allemaal weer heerlijk vrolijk uit!
  De wasknijperhoes isn een leuk idee en ook leuk als cadeautjes moet dat toch eens gaan onthouden :-)
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je knijperzakjes zijn te gek, ook leuk om je pyjama erin te stoppen of zoiets! Leuk! fijne zondag. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt weer heel wat gemaakt!
  de burostoel is ook lekker vrolijk geworden en dan weer als nieuw,leuk is dat he?
  Die poststof blijft leuk en dan voor knijperzakken leuk hoor!
  Je hebt zeker uitgepakt met koningsdag,maar ja iedereen doet het he,je word er een beetje dooraangestoken! Fijne dagen! groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet zo'n bureaustoel er gelijk anders uit,en mooie pastelkleuren gebruikt voor je potjes.De knijperzakken zijn ook handig.Ik heb een knijperschort.Je tuin mooi versiert voor morgen,het is tenslotte een speciale koninginnedag.Een fijne dag morgen.Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je weer vlijtig bezig geweest! Je bureaustoel is inderdaad super geworden. Heel wat leuker en vrolijker dan die saaie blauwe overtrek!
  En ook je gehaakte potomtrekjes zijn heel mooi geworden. Heel leuke kleurtjes!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk allemaal!! Leuk die gehaakte potjes, die staan hier ook nog op het lijstje (als ik eens tijd over heb ;-)

  Gr. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had al gereageerd op je berichtje, ik meld me nu bij jou om je als "oude" volger mij weer op te zoeken! Ik heb een nieuwe blog... (nog niet helemaal af) Fijn weekend. Liefs Paula ps hoe heb jij die leuke achtergrond toegevoegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige stoel is het geworden en zeg!! en deze granny's zijn ontzettend mooi!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!