dinsdag 11 januari 2011

'Geitenharen sokken" handwarmers.En nog een paar handwarmers.Van heel ander materiaal.Ik dacht net genoeg te hebben aan het beige restje...dus net niet.Jammer maar goed  toen ben ik maar met een ander restje verder gegaan.En ik moet zeggen dat ze echt heerlijk zitten.Warm en wat meer rek als de gekleurde katoenen uitvoering.Op de laatstse foto een vakantieknutselwerkje van de jongste meisjes.Een baby in 'de dop',(walnoot).We hadden echt een heel leuk knutselboek van de bieb meegenomen en daar stond het in.Voor de nieuwe buikbaby van mijn zusje gingen ze aan de slag.Ik kreeg ze helaas niet beter op de kiek als zo.Ga snel sparen voor een nieuwe camera!Nu ben ik bezig met Jackie van Fm.Die grotendeels bestaat uit de nieuwe kapotte spijkerbroek van mijn zoon...heel leuk werkje!!Bijna af!

4 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar het Jackie. Ik heb het patroon ook besteld en als het goed is komt het vandaag binnen met de post. Slim om een kapotte spijkerbroek ervoor te gebruiken. Weggooien is ook jammer. Hier ligt ook nog een nieuwe spijkerbroek met winkelhaak, die bewaar ik dus nog maar even.

  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die handwarmers, zou ze nu zo even aan willen ... Ik vind het zooooooo koud!!

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die zijn leuk! Maar geitehaar? Kriebel?? :D

  Groetjes.. Petra ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn weer erg leuk! Ben benieuwd naar je volgende project.Die poppetjes zijn schattig zeg echt zo'n meiden prutswerkje.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!