maandag 22 november 2010

Het schaatspakje!Hier dan eindelijk het pakje op model.Het heeft behoorlijk tegen gezeten met dit pakje.Toen het klaar was bleek het met het schaatsten toch net iets te krap en net iets tekort te komen op het bovenlijfje.
Het ging maar om misschien een halve centimeter...maar ja er was maar 1 oplossing:los halen overal!Stukjes ertussen gezet aan de zijkant en aan de bovenkant een randje erop.Alles was gelockt dus ik moest wel.Nu zit het als gegoten!Alleen net iets verschil bij het rokje  bij de roze rand.Maar ik kon het echt niet meer veranderen.al baal ik er eigenlijk wel van.Dochterlief heeft zelf alles met hotfix versierd.Geen actiefoto's helaas,want ik was dit keer aan het filmen.Op het nippertje nog even een foto gemaakt om te bloggen..en achterkant vergeten!Die houden jullie nog tegoed! Middelste foto is gewoon een leuk plaatje...vol spanning kijken de dames naar de kuren van de andere meiden.

11 opmerkingen:

 1. Ondanks de tegenslagen vind ik het een super mooi pakje, knap gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is wel supermooi hoor! het moet ook allemaal precies passen dus idd maatwerk!
  Mooie meid! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor. 't Is even balen als je weer uit moet gaan halen, maar uiteindelijk heb je er dan wel meer plezier van als dat je het laat zitten natuurlijk. Ik vind het er nu perfect uitzien. Leuke sport lijkt het me voor je dochter!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is balen, alles weer losmaken, want zo'n pakje moet natuurlijk als gegoten zitten! Maar ze staat helemaal te stralen met haar nieuwe pakje aan!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er perfect uit hoor !!!
  Mooi gedaan ! Ook de hotfix ! Klasse !

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi pakje! Knap zeg. En wat een geweldige sport lijkt me dat.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Poeh, pittig hoor, alles weer uithalen! Maar het is wel mooi geworden en het lijkt me leuk om samen met je dochter zo'n project te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat erg om dat spul los te moeten halen!!! Daarna zit echt alles onder de stofjes!!! Maar hij is wel supermooi geworden en de hotfix zit er ook prachtig op. Ik liet het daarstraks zien aan Evelien, en die heeft ff zitten kwijlen, hihi...die wil vast ook kunstrijdster worden nu!
  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WAUW, mooi resultaat hoor. De achterkant zien we ook graag nog een keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi hoor! Het was een hele klus zo te lezen maar het eindresultaat is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi gemaakt, als je dochter nu niet gaat winnen weet ik het ook niet meer ; ).
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!