zaterdag 13 november 2010

Geborduurde hoesjes en éuro'knallers.Tussen het maken van de uilendeken door...even mijn net aangekochte borduurtjes testen.Het zijn (telefoon)hoesje die je helemaal in de borduurring maakt.Gekocht bij Sima's Paradis.Eerst alle 'lusjes'in een ring geborduurd,daarna de achterkantjes en toen als laatste de voorkantjes.Ben nog niet helemaal tevreden maar oefening baart kunst zullen we maar denken.En voor een klein kadootje is het best nog een vnl.tijdrovend klusje.
Ook nog 2 euroknallers gemaakt.Een sjaal van 99 cent bij de Wibra vandaan(deze tip las ik op een ander blogje,dus niet zelf bedacht!).Naampje erop en het zijn leuke kadootjes!Borduur hartje is van Applicatie en zo.Lekker snel met een grappig resultaat.

6 opmerkingen:

 1. leuk zeg !!
  Ik ben ze ook aan het borduren, en vond ze ook meer werk kosten dan het eerste instantie leek. Ook vond ik ze eigenlijk te groot als telefoon hoesje ;-) ik heb niet zo'n grote mobiel namelijk hahaha..
  maar als kado best wel leuk idd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn erg leuk!Met name het huisje. Kan me niet goed een voorstelling maken van het maken in de ring. Leuk idee van de sjaals.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er allemaal heel leuk uit! Goede tip van de sjaals!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je was wel erg ijverig, zeg!!

  Die sjaals zijn idd erg leuk geworden. Eenvoudig maar mooi! Goed idee!

  Fijne zondag, groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je die euroknallers zo leuk kunt oppimpen. De telefoonhoesjes zien er ook geweldig uit, je schrijft dat je nog niet helemaal tereden bent, maar voor mij zien ze er perfect uit.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liesje wat ben je toch weer druk! Doe mij even wat van die hoeveelheid energie die je hebt !
  Leuke dingen weer.. heerlijke hebbedingen waar je blij van wordt ;)

  toedelss X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!