zaterdag 10 juli 2010

óverhitte'borduurtjes..
De borduurmachine heeft weer overuren gemaakt deze week.En of je nu buiten of binnen bent,stil zit of wat doet,warm is het toch!Dus rustig aan doorgaan is ons motto!
Wel de machine even schoongemaakt,want deze kreeg kuren,net nu ik het niet kon gebruiken,grr.Na de vakantie maar even weg brengen voor een beurt.
Ook eens op toiletpapier geborduurd,ergens weleens gezien,en het ging makkelijk.Je hebt er niets aan,maar het kan een kadootje wel net even opleuken!En alweer een tasje /handdoek en een kussen gemaakt.En nog 2 kleine in the hoop (make-up) tasje geborduurd.Die blijf ik nog even uitborduren,krijg ze nl. nog steeds niet netjes genoeg naar m'n zin!tÍs echt een handigheidje,en ze zijn zooo leuk!!6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige borduursels en cadeautjes,lieve kleuren zo bij elkaar. Wat een grappig idee om te borduren op closet paier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha op toiletpapier!! :D
  Wel heel leuk eigenlijk!
  Mooie dingen heb je weer gemaakt.. stuk voor stuk juweeltjes en een feest om te krijgen :)

  Petra..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer leuke dingetjes geborduurd!!! Had nog nooit gehoord van borduren op toiletpapier, maar vind het wel héél leuk!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een mooie dingen heb je weer gemaakt!
  En dat met die hitte.Leuk borduursel van de sorbet (Smartneedle?)op het tasje.Het andere borduursel van het meisje met wit mutsje is ook geweldig. Hebben jullie zo'n leuke fourniturenwinkel in de buurt?
  gr en geniet maar lekker van alles
  Riny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Riny,wat dacht je van de stoffenkraam?!
  Daar hebben ze van alles,en ik bestel regelmatig iets uit Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie tip meis, bedankt...!!
  Meestal ga ik naar de markt in Krimpen a/d Yssel. Staat een redelijke fourniturenkraam.
  gr..Riny

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!