woensdag 24 maart 2010

Mijn (stoffen)Buit!


Vandaag in Gorinchem naar het stoffenspektakel geweest.Heerlijk weer,niet al te druk(was tussen de middag)dus wat wil je nog meer...Ik moest een mooie soepele spijkerstof,en effen trico om een paar shirtjes voor de pubers onder ons te gaan maken en daarvoor ben ik goed geslaagd.De rest tja.. daar liep ik gewoon tegen aan!!zoals gewoonlijk!
Keurige hoeveelheid(ehummm was gisteren al bij de stoffen kraam geweest!)De lap met melkbussen ect.is voor nieuwe raambekleding voor in ons kaaswinkeltje.
En dan het andere buitje....niet gekocht,niet gekregen,maar gevonden!!Gisterenavond moesten de dames de paarden binnen gaan doen, en hoorde vreselijk gejank bij de brievenbus...en wat lag daar? deze jonge kitten...netjes afgelikt,maar al koud!
Dus we hebben uiteindelijk toch gekozen om het beestje mee naar binnen te nemen.Met kruiken en speciale voeding word dit beestje om de 3 uur gevoed, en hij/zij maakt het tot op heden goed!Waarschijnlijk gedumpt,en net naast de sloot terecht gekomen...sorry maar daar kan ik niet bij, wil je geen kittens laat je kat dan helpen!!Nou ja de meiden zijn er druk mee, en de surrogaat moeders(onze andere 3 poezen) zien het van een afstand toe.Hopelijk blijft het goed gaan.

13 opmerkingen:

 1. Oooohhhhh....wat een snoetje, die poes! En wat vreselijk dat mensen dat kunnen doen!!!!! Bah, daar kan ik ook niet over uit....

  Maar je hebt wel enorm leuke stoffen gescoord, vooral de lap met de melkbussen is echt super!

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach gossie,wat een snoepie. Wat erg dat hij daar zo lag. Dat snap je toch niet.

  Erg leuke stoffen en lintjes trouwens.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die stoffen zien er goed uit maar dat poesje ook - vreselijk, dat iemand zo'n kwetsbaar diertje zo kan dumpen...
  Ik heb er geen woorden voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieverd!! Gelukkig dat jullie het diertje gevonden hebben, zo maakt het nog een kans. Walgelijke actie trouwens om zo´n klein beestje zomaar te dumpen!!

  Je hebt mooie stoffen gekocht, de roosjes stoffen vielen mij direct op, mooi mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och wat lief!! Wie doet nou zoiets!
  Vreselijk!!

  Leuke stofjes! Heerlijk he, die stoffenmarkten!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een scheetje ! Ik zal duimen dat hij/ zij het gaat halen. Aan liefde zal het niet liggen :)

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke stoffen!
  Schattig poesje, ik heb er een tijdje 2 in huis gehad omdat de moeder was weggelopen en mijn schoonmoeder er geen zin in had om wat met die beestjes te doen
  Ik vind katten klein wel leuk, groot vind ik er persoonlijk weinig aan
  Ik heb ze toen babyvoeding met een spuitje gegeven en al gauw konden ze zelf eten en zijn ze terug gegaan naar de boerderij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah lieeefff!! En wat een zorg zeg om het in leven te houden.. Ik denk wel dat het bij de goede deur is neergelegd hoor.. en hoop dat het beestje groot en gezond wordt ;)
  Heerlijke stoffenbuit.. daar word je altijd wel blij van :)

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja, soms denk ik weleens...het lag niet voor niets hier....toen ons jongste meisje de volgende morgen op kwam,en de kitten zag(voor het eerst) kwam ze gelijk naar me toe,mam kunnen we niet even de melk uit je borsten geven? daar ben ik toch ook mee gegroeit!!schattig toch...helaas moest ik haar vertellen dat mama's melk op was.En dat er speciale babypoesjes melk was...Maar we houden vol, mocht het niet goed gaan,hebben we in ieder geval gedaan wat we konden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf! Ik ben er ook geweest, maar kwam niet verder dan 1 kraam. Daar heb ik al mijn lapjes gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jemig, zomaar gedumpt?!?!? Daar kan ik met mijn kersenpit niet bij. Als je ze niet wilt maar ze komen toch, hang een advertentie op of breng ze naar een dierenasiel, maar dit........ Gelukkig gingen de dames de paarden doen en hoorde ze de kleine snoes... 't is echt een pluizebolletje.

  Je stofjes van het Stoffenspektakel is goed gelukt, zeg. Mooie stofjes, hoor! Ook die voor je kaaswinkeltje, leuk dat blauw/wit.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat mensen zoiets kunnen snap ik nog steeds niet.
  Hopelijk lukt het jullie om de kitten groot te krijgen.
  Veel succes ermee.
  Prachtige stoffenbuit heb je gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik was ook in Gorichem en heb ook lekker mn slag kunnen slaan.Inderdaad was het niet zo druk.Maar je maakt i.i.g. wel hele leuke dingen........en lief dat je voor het poesje wil zorgen....wat zijn er toch rare mensen op de wereld
  marjolein

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!