dinsdag 30 maart 2010

Bodywarmer en dekbedhoes


Een dekbedhoes,op bestelling... was toch aan het foto's maken,dus gelijk erbij gezet.
En een bodywarmer uit de Knippie winter 2006. Zodra het wat warmer is,dragen ze graag een bodywarmer. Benthe was behoorlijk gegroeit dus er kon wel een andere komen...
t'Was helemaal niet de bedoeling,maar ja dat loopt dan zo,ik kreeg er opeens zin in.Lekker met veel kleurtjes gewerkt want daar is dit dametje dol op.De trico binnenkant gaf eigenlijk de meeste problemen,dat rekt natuurlijk dus eerst gewoon gestikt(eigenwijs!) om vervolgens alles weer uit te halen,want een lelijke binnenkant daar baal ik van! En opnieuw te beginnen:heb alle randen beplakt,zodat de rek er grotendeels uit was,en toen was het een fluitje van een cent! De stof zelf doorgestikt met fiberfil op de bloem patronen,dit geeft een heel grappig effect,alleen niet goed op de foto te zien!Wel te zien op de bovenste fotó is dat ze met haar eten heeft zitten knoeien!

4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem super. Dat doorgestikte zie je best wel op de foto en is inderdaad erg leuk. Ik kan me voorstellen dat die lekker zal zitten en dat je dochter hem geweldig vind. Wat betreft het knoeien, zucht... ze zijn ook allemaal hetzelfde he? Lang leven Ariel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie bodywarmer. En dat doorgestikte is ook zo mooi gedaan!!!

  Ik vind het dekbedovertrek ook helemaal geweldig btw...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede kleuren, die bodywarmer. Vooral ook de voering is helemaal goed.
  Hoe is het trouwens met het gevonden poesje, gaat alles goed?
  Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, is de bodywarmer ook te koop?

  mvg P. van der Gulik
  p.gulik@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!