donderdag 6 september 2012

Swagger,mini hartjestasjes & Hotdogbag.


 Op de borduurmachine gemaakt,de Hotdogbag. Echt leuk om te doen.

18 opmerkingen:

  1. Hopen dan je nog went aan je jas, want hij is wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij bent fanatiek bezig geweest. Ziet er zo anders heel leuk uit de jas. Misschien gewoon even wennen. Ik vind het een fleurige jas!
    De hotdogbag zie er ook heel leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan natuurlijk niet zeggen zo of je het wel of niet staat, maar ik vind wel dat je het supermooi hebt afgewerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waar twijfel je aan??? Ik vind het een geweldige jas, de juiste stof voor dit model en dan al die details echt helemaal top! Mischien ook even wennen weer zo'n winterjas,je hebt hem vast gepast met je zomerkleding en mischien wel slippers eronder. Zo'n mooie jas verdient het niet om in de kast te blijven hangen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, mooie jas, met leuke details. Super gedaan. Rood is een dominante kleur. Ik denk dat het een kwestie van wennen is (tenzij deze kleur je niet flateerd). Ik heb ook jaren alleen donkere kleding gedragen en dan is kleur in het begin best heavy.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super mooie jas en zeker de details maken hem helemaal af!Misschien combineren met een leuke sjaal en dan komt het helemaal goed. Wat een grappig tasje, hoe krijg je het weer gevonden.
    Groetjes vanuit een drukke polder. Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik ken je niet goed. maar het is kei leuke jas,met de kleur,de details echt gaaf

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heel erg mooi en die jas ook.
    Ik ben nu naailessen aan het volgen hoop het ooit ook te kunnen.
    Groetjes sofie.
    Bezoek je mijn blo ook eens.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. heel erg mooie jas is dat hoop dat ik dat ook ooit kan hihihi.
    Bezoek je mijn blog ook eens.
    Groetjes sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de jas prachtig geworden. Het model is mooi en alle details erop. Ik denk dat je een beetje moet wennen aan de kleur... Want van zwart naar knalrood is misschien een te grote overgang voor je ogen, hahaha.

    Misschien een zwarte of antracietkleurige sjaal erbij...

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super mooie jas en ik vind de kleur prachtig. Ik hoop dat je er aan gaat wennen. De hotdog bag is super, heb zelf al meerdere keren op het punt gestaan hem aan te gaan schaffen. Ik vind hem erg leuk geworden. Groetjes Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik vind je jas super leuk geworden, wel dragen hoor. ik heb ook net zo'n honden tasje gemaakt, moet alleen de rits er nog instikken, maar ben op het ogenblik flink aan het haken lekker buiten, want ik wil mijn zonnebloemkussen afhebben. groetjes jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goed gedaan zeg!!Draag zelf ook graag donkere kleuren. Kocht ik toch een lichter iets,dacht dat iedereen nar me keek. Domme gedachte,maar echt dat probleem heb ik dan. Gelukkig zegt dochter:Gewoon kopen,staat goed..
    Die hotdog tas is echt superleuk zeg.
    Groet, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat jammer dat je niet in je nopjes bent over de jas. Ik vind het zo op de hanger heel erg mooi om te zien. Maar het is altijd moeilijk om van je lievelingskleur af te stappen. Neem de sprong in het diepe en trek de jas met een dagje winkelen aan, wie weet wordt je er toch nog verliefd op

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ooooh die jas gaat je heel mooi staan! Leuk dat rood en de afwerking is gewoon weer top! Mooie voering, roosjes en knopen!
    Ik zit me ff te vervelen maar ben ineens enorm geinspireerd door jou hotdogbag! Ff rommelen in mn bestandjes.. leuk! :D

    liefs ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hij is hartstikke leuk joh die jas! Het is voor jou wel een hele overgang van zwart naar rood, dat snap ik wel, maar gewoon doen hoor, ik vind hem prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hoi arjo,

    je maakte mij nieuwsgierig naar je jas dus heb ik ff een kijkje genomen op je blog.....ik vind hem erg mooi echt een arjo-jas.
    ik ben benieuwd wanneer je hem aan hebt!!!

    groetjes je collega......diaan

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoe slanker ik word, hoe meer zwart en wit ik draag en hoe voller ik word, hoe meer kleur ik draag. Heerlijk.... het staat zo vrolijk. Dus ik zeg wennen! fijne avond en ik zie dat je handen niet stil staan, wat heb je weer veel gemaakt! en heeeeeeeeel leuk allemaal. groet Paula

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!