vrijdag 24 maart 2017

Zoete kleurtjes.

 Geen zin om kleding voor mezelf te naaien, maar wel zin om te rommelen.
Geen moeten dus pure ontspanning.
Van geplastificeerd katoen en een rest wafelkatoen een gezellig meidentasje gemaakt. Ik hou zo van deze kleurtjes!
Ik vond de zomer slaapzak uit één van de vorige posten zo leuk om te maken.
Dus het patroon nog eens gebruikt. Nu in een andere kleurencombinatie.
 Borduurtje erop en weer een vlaggenlijntje erbij gemaakt.

In dezelfde kleurtjes een hangertje omgehaakt.
 En een bijpassend luiermandje kon natuurlijk niet ontbreken. Nu met fiberfill gevoerd, maar in  de volgende komt gewoon weer  tassenversteviging, blijft veel mooier in vorm.
 En een vrolijk bloemenslabbetje.
 Ook de vijfkleuren sjaal van By Claire gehaakt, zoals heel veel andere. Heerlijk patroon ,mooi garen ( sjaal van Missouri van Katia gehaakt en de rand van by Claire garen), maar ik blijf dit soort sjaals toch niet fijn vinden om te dragen, zo zakkerig (raar woord maar ik weet niet hoe ik het anders moet benoemen). Gehaakte omslagdoeken daarin tegen vind ik juist heerlijk dragen. Het zal vast aan mij liggen....
 En ik had nog wat puntjes van de stof uit de vorige post over. Een bijpassend luiermapje gemaakt. Handig voor in een luiertas. Nou zo vult mijn cadeautjes kast zich weer aardig op met kraamcadeautjes. Misschien nu weer eens wat serieuzer naaiwerk gaan starten. Fijn weekend.

8 opmerkingen:

 1. Nou, dat rommelen gaat je goed af ;-) Het zijn stuk voor stuk prachtige creaties geworden. Je bent ook weer lekker aan het borduren zie ik, als ik dit zie krijg ik zin om de borduurmachine er weer eens bij te pakken. Supermooi allemaal en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel gedaan, stuk voor stuk mooie projecten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je weer goed bezig geweest. Volgens mij heb jij zin in het voorjaar, aan de kleurtjes te zien. Gezellig hoor, wordt je blij van! Ik vind rechte sjaals juist fijner dragen, dan die omslagdoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dit vind ik ook serieus hoor!! leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi allemaal! Waarom gebruik je slaapzakken niet zelf je bent toch gastouder? Het lijkt mij heerlijk om ze telkens zelf te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen weer! Ik vind het zo nu en dan ook heerlijk om zomaar even wat te maken, gewoon even lekker ontspannen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!