zaterdag 9 mei 2015

Relax werkjes.

 Ik kom op dit moment niet aan 'echt' naaien toe. Te druk met andere dingen...de tuin, kids verstelwerk, het regelen van iets héél leuks enz. enz.
Dus alleen maar gezellige maaksels dit keer. Het bovenstaande kussen heb ik gemaakt voor onze slaapkamer. Het is er heel rustig qua kleur, wit met hier en daar wat oud blauw. Op één wand een foto behang en daar zit ook net wat okergeel in. Ik loop dus al weken naar een  kussen te zoeken om net dat beetje extra aan kleur te geven in ons nieuwe vertrek. Maar het lukte gewoon niet. Toen kregen we in de winkel nieuwe verduisteringsstof en dat was precies wat ik zocht! Gecombineerd met een Stenzo rib en een stof waarvan ik de achterkant gebruikte was de match compleet. Bandje van mijn oude laarsjes erop en daar was mijn kussen. Het is echt precies wat ik voor ogen had. Zal binnenkort eens wat foto's maken van onze mooie kamer!
 Het duurt nog even voor het Huppel-In feest begint (grote vakantie) maar alvast bezig met de voorbereidingen ervan. Mijn lieve collega heeft een borduur gedigitaliseerd naar aanleiding van het thema en ik ben het aan het testen.  Van de proef een rolkussen gemaakt,dat kunnen ze van de zomer gebruiken als prijsje. Nu beginnen aan het echte werk, alle pakken borduren,een hele klus dus. Maar dan loopt de leiding er weer tip top bij van de zomer! En ik heb rustig de tijd,want je gelooft het misschien niet maar ik zit anderhalf uur op één borduurtje!
 Een paar maanden geleden voor Opa een kussen gemaakt, nu voor Oma!
 Een jongens vlaggenlijn gemaakt.
 En een bijpassend (gym) tasje erbij.
Nu nog even wachten op de verjaardag.
Fijn weekend en tot snel!

9 opmerkingen:

  1. En toch zijn het allemaal veel werk klusjes! Daar gaat toch veel tijd inzitten?
    Wat een mooi bijzonder kussen! Mooi die kleuren bij elkaar, het staat iig prachtig bij het blauwe craquele vaasje.
    De vlaggenlijn, de kussens en de gymtas zijn ook stuk voor stuk weer juweeltjes! Mooi!

    Liefs..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf je kussen,vooral met dat riempje erop!
    Mooi je borduursel met die indiaan,je kunt er dan tegenaan zeg!
    En je giraf is ook lief,helemaal compleet met de vlaggen lijn,
    En sukses met dat andere...
    groetjes van de Donck

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En toch heb je bij elkaar weer heel veel gemaakt. Wat een geweldig idee, dat bandje op het kussen, heel bijzonder en het past er zo mooi bij. De andere dingen zijn ook allemaal prachtig. En ja, machineborduren is behoorlijk intensief, wel superstrak uitgeborduurd, mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allemaal leuke dingetjes gemaakt zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuke stof voor je kussen, vind dat je nog best veel gemaakt hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke dingentjes weer! ziet er gezellig uit
    groeten sarina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke dingen laat je weer zien! Grappig om te lezen dat je toch weer bij je eigen creativiteit uitkomt wat betreft de inrichting van je slaapkamer. Ik ben trouwens benieuwd naar het 'regelen van iets heel leuks' maar dat zullen we nog wel een keer lezen toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een bijzonder leuk kussen zeg! Je hebt er echt weer 'jezelf' ingestopt! Succes met je borduurtjes; fijn om op tijd te beginnen. Geeft ontspannen plezier i.p.v. stress. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!