donderdag 2 april 2015

Vrolijke meisjes kleding, gehaakt kopje, voorjaarsmand & Hoes voor een aankleedkussen..

 Twee tuniekjes gemaakt voor onze kleine nichtjes. Dat kleine spul blijf ik toch echt het leukst vinden om te maken. Patronen komen uit de Ottobre en gebruikte ik al eerder.



Een kort vest/jasje gemaakt.Wat dingetjes erbij geborduurd en paspelband in de mouwen verwerkt. Binnenkant is gevoerd met een dunne glittertricot.
 En een tuniekje gemaakt zonder mouwen dit keer.  Onderlaag is een mooie soepelvallende glittertricot,de bovenlaag is kant. De bloem haakte ik erbij.

 Dit gehaakte ' á la pip' kopje zag ik ergens langs komen. Even uitgeprobeerd. Wel geinig maar daar komt geen heel servies van!
Af en toe doen we een workshopje hier in de polder. Gezellig en de opbrengst is voor een goed doel. Dit keer een gezellig voorjaars mandje op gemaakt. Ook zin om zoiets te maken en geen zin in de rommel thuis? Kijk dan eens bij haar:
http://crea-roosje.blogspot.nl/

 En om het af te leren nog een keer een hoes voor het aankleedkussen van mijn schoonzus gemaakt.

9 opmerkingen:

  1. Ongelooflijk, wanneer doe jij dat allemaal. Ik ben jaloers op de tijd die jij blijkbaar hebt. Wat een mooie dingen heb je weer gemaakt. Schattig die poesjes, valt vast in de smaak bij kleine meisjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk geworden de tuniekjes voor je nichtjes en het vestje met borduursel!
    En wat gaaf die kantentuniek echt brocante!
    Bedankt voor de link voor onze workshop!
    Leuk gelukt je voorjaarsstuk!
    Fijne Paasdagen!
    Groetjes uit de polder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig die jurkjes, die digitale tricot is zóóó leuk! Het jasje is ook super, trouwens. Zal hier ook wel in de smaak vallen bij de jongste meiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kledingstukken heb je weer gemaakt. De tuniekjes en het vest vind ik erg leuk! Mooi voorjaarsbloemstuk! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super allemaal! Het vest/jasje is mijn favoriet, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een variatie aan maaksels. Heerlijk om van te genieten! Het jasje, super vrolijk. Het tuniekje met kant is echt schattig en helemaal af met de gehaakt bloem.
    Fijne paasdagen! Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat maakte je weer mooie kleren! Ik wilde je al komen waarschuwen voor een gave winactie om een Tante Betsy jurkje te winnen, maar als je daar al van houdt dan draai jij dat zo uit je mouwen met geborduurde applicatie aan toe ;). Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat is dat tuniekje leuk echt heel mooi, kan ik een keer een bakje komen doen? maar dan wel in dat leuke kopje!! haha

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!