zaterdag 6 december 2014

Polswarmers,speenkoordjes &kransen.

 t'Ja ik weet niet hoe het komt maar ik rommel meer als dat ik daadwerkelijk achter de naaimachine zit. Kasten zitten vol, geen inspiratie, en erg veel zin om te andere dingen te doen. Deze polswarmers gehaakt van Scheepjeswol, met een glittertje erin. Ik zag overal patroontjes voorbij komen,dus daardoor geïnspireerd ben ik aan de slag gegaan. Ik haakte de steek die ik ook voor de sjaal uit de vorige post gebruikte. En ik ben wat sterretjes,hartjes & bloemetjes aan het haken van dezelfde wol. Eindbestemming (nog) onbekend. Maar wel heerlijk om te doen!
 Speenkoordjes voor twee kleine lieve meisjes.
 Jongste dochter maakte deze krans een paar weken terug bij oma, gewoon van malus appeltjes uit de tuin. Zo simpel maar ik hou er zo van!
 Hier de voorbeelden van de workshop waar ik het in de vorige post over had. 
Gezellig met de brandweer vrouwen een avondje aan het klussen geweest.
En wat waren de kransen mooi, iedereen gaf er zijn eigen draai aan en de mooiste creaties kwamen op tafel! Zo jammer dat ik mijn camera vergeten was....en de foto's op mijn telefoon zijn van dusdanige kwaliteit dat het geen zin heeft om ze erop te zetten.
Van de restanten groen ben ik harten aan het draaien. Nu nog wat eucalyptus erop en dan zijn ze klaar. Heel éénvoudig maar  meer is niet nodig. Volgende keer wat plaatjes. 

 Nog een geborduurde handdoek voor een suprice op school. Nu is mijn machine voor onderhoud weg en merk ik pas hoe vaak (bijna dagelijks) ik de machine gebruik.
Ik grijp steeds mis,en de stapel bestellingen groeit gestaag. Hopelijk kan ik volgende week snel starten anders zie ik er niet meer doorheen,beetje verslaafd?!?
 En nog een heerlijk warm joggingpak gemaakt. Het ziet er zo maar wat suf uit maar op model staat het best geinig.

11 opmerkingen:

 1. Oh wat een gezellIge post! Heerlijk weer en zo leuk op de foto alles!
  Wat een superleuk pak heb je gemaakt! Mooi stofje, heeft een aparte beetje luxe uitstraling.
  Je polswarmers zijn supermooi! Heel sjiek!

  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie spullen heb je weer gemaakt. Mijn machine wil ook niet missen dus als ik bevallen ben gaat hij meteen in onderhoud. Dan mis ik hem toch niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een mooie handwarmers! Die zou ik in de winkel zo kopen.....Een dat aanrommelen van jou brengt toch weer mooie dingen voort. De rest van je post ziet er nl ook goed uit. Mooie kransen ook. Jij ook een goede zondag gewenst en hopelijk is je machine volgende week weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch heb je weer hele leuke dingen gemaakt! Ik moet mijn machine ook nodig een keer wegbrengen,maar kan ook niet zonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi hoor ik vindt dit blogje prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die polswarmers, wat zien die er leuk en aangenaam om dragen uit! Daar zou ik ook voor gaan indien ik ze vond ik de winkel! En voor de rest zijn jij en je dochters toch wel heel leuk creatief bezig geweest!
  En die borduurmachine... dat ken ik.... Hier staat ze ook bijna dagelijks te draaien. Een zaligheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer zoveel leuks, het is altijd genieten van jouw blogposts!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier een beetje hetzelfde gevoel. Ik heb nog een rokje in de planning en dan zien we in het nieuwe jaar weer verder. Ondanks dat je het aanrommelen noemt, heb je wel weer mooie dingen gemaakt!! Ik doe mee met de FM kalender en dat vind ik nu wel heerlijk om te doen. Kleine stukjes tegelijk met toch een groeiend resultaat. Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je hebt weer leuke dingen gemaakt. en ik voel met je mee ik kan machine ook niet missen, ik heb de kamer van oudste dochter inpikt, gisteren de kast weer opgeruimd volgens jongste dochter mag ik geen stofjes en wol kopen, zeker ook verlaafd groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He door mijn drukte helemaal geen tijd om bloggen te volgen,
  dus nu deze late reactie,maar je bent lekker bezig geweest met de brandweer vrouwen enne ik ben niet bang voor concurentie hoor!
  Je kan het toch ook!
  Vind het altijd bijzonder dat je bij mij komt!
  verder lekeer crea geweest enne ik hoop dat je borduurmachine het weer goed doet!
  groetjes van de Donck!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh dan ga je het nog druk krijgen als je borduurmachine weer terug is, met al die bestellingen die zich aan het opstapelen zijn. Ik vind dat je heerlijk hebt aangerommeld, je polswarmers zijn heel mooi en de outfit ziet er heel leuk uit. De draagster zal er vast heel blij mee zijn zo'n lekker comfortabel joggingpak. Ennuh leuk die kransen die jullie maken. Ik ben nog helemaal niet in kerstsfeer ;).
  Oh ja mijn figuur laat eigenlijk ook zo'n nauwsluitende Tante Betsy jurk niet echt toe en je ziet mijn rubensbuik er best in aftekenen maarr een XL staat weer minder mooi heb ik al ervaren dus ik laat mijn rubensfiguur gewoon lekker zien. Ik ben een vrouw van bijna 50 en ik heb een goddelijk lijf whahhaa. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!