donderdag 27 maart 2014

Bobble Hearts gehaakt , 3 vesten , geborduurde handdoekjes en tuniekje uit de Knippie.

 Een paar weken terug kon je een gratis Bobble hartjes patroon ( van Marrôt Design)  downloaden bij het FB Crochet Along 2014. Een voorraadje gemaakt,geeft altijd zo leuk weg als kleinigheidje met een bloemetje of wat geld erbij. Gelijk de restje deken ook even op de foto.
 3 Vesten gemaakt voor een collega. Hetzelfde model maar allemaal net even anders. Eén met zakken de ander met een satijnbandje afgewerkt en de derde helemaal basic. Ook één wat korter gemaakt van lengte. Het patroon moest zo simpel mogelijk zijn en geen frutsels/beleg of oid eraan.( Knip nr.2 febr./2013) Hopelijk krijgt ze er veel plezier van.

De foto hieronder zijn kleine handdoekjes met een naam erop, om weg te geven.
Ze worden gebruikt om de schaatsten mee af te drogen.


 En een vrolijk tuniekje uit de Knippie bijlage 1/2014.8 opmerkingen:

 1. De titel van je blog, draag je met verve, wat een hoop projectjes!!! Die hartjes zijn echt leuk! En wat een mooie vesten! Ook de handdoekjes zijn mooi en wat een vrolijke tuniek! Goed gedaan allemaal! Liefs, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vesten! De stof ziet er echt heel apart, maar toch ook weer gewoon uit. Ik zou ze zo dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie dingen weer! De hartjes zijn schattig.. Leuk om te maken denk ik maar nog leuker om te krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moooiiiiiii weer, die vesten zijn er heel leuk uit, mooi door zijn eenvoud!! Het tuniekje heb je op je Arjo's weer wat moois van gemaakt. En wat ziet je deken er prachtig uit, frisse kleuren en dat van restjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij blijft ook altijd bezig he! En die haakprojecten: altijd zo knap, jij doet het even en zou daar dagen mee bezig zijn geloof ik. Leuk dat je voor je collega mocht naaien, die vesten zullen best in de smaak vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge het ziet er allemaal zo leuk uit en al die mooie stoffen voor de vesten maakt het juist zo leuk en dan heb je weinig details nodig.
  Trouwens de hangers mogen er ook wezen :).
  De meiden van de schaatsclub kunnen weer blij zijn met zo’n persoonlijk gemaakt cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, zulke heerlijke vesten zou ik ook wel in de kast willen hebben ;-) Wat een leuke kleerhangers heb je trouwens! De rest is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!