dinsdag 27 november 2012

Dekbedje badcape,kroelpopjes en nog meer.

Een dekbed,badcape met bijpassende kroelpopjes op bestelling.
 Een vest uit een oudere Knip gemaakt van een stevige trico gecombineerd met een bontrandje op de mouwen , taille en langs de hals.
 Ook een omslagdoek gehaakt van een gratis patroon van La-Sascha. Een simpel patroontje wat gemakkelijk weg haakt. Omdat de omslagdoeken altijd zo afzakken heb ik er ook een bont randje aan gezet en deze ingerimpeld met elastiek. Het randje sluit voor met een kamsnaps.

10 opmerkingen:

  1. O, ik ben gelijk fan van je omslagdoek! Leuk gedaan zo met dat bontrandje. Het vest ziet er ook behaaglijk uit, en die babyspulletjes blijven leuk. Je bent weer lekker bezig!
    Grtz, Esrosa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je weer mooie dingen gemaakt zeg! Die omslagdoek vind ik echt superleuk, vest trouwens ook. Mooie stof van het vest!
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat maak je toch prachtige dingen, het dekbedhoesje is een droppie... en dat snoezige "Weltrusten Sophie" erop, snoezig.

    Voor jezelf heb je een prachtig vest en omslagdoek gemaakt. Prachtige oplossing dat bont met elastiek erin verstopt, ideaal!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuke dingen heb je weer gemaakt,
    groetjes sarina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Arjo,

    Leuk geworden. Je vest staat ook erg leuk zag ik in de shop...Het patroon van de omslagdoek is via L. weer bij mij terecht gekomen en ik ben al een heel eind. Ik gebruik alleen haaknaald 12 [grote stappen, snel thuis].

    Groet en wie weet tot maandag,

    Elsa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. de bed/tut spullen zijn heel leuk. en die omslagdoek ook. je bent lekker op dreef. groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jij blijft ook altijd bezig he! Je hebt weer leuke dingen op bestelling gemaakt. Ook het vest staat je mooi. En zo'n omslagdoek komt natuurlijk altijd goed van pas! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hele mooie dingen heb je weer gemaakt. leuk zo'n omslagdoek lekker maken voor in de auto, mijn moeder heeft er pas een voor mij gebreid echt handig. groetjes jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een goed idee om de omslagdoek zo van een sluiting te voorzien. Zo ben je m niet meer kwijt onderweg.

    Zal dit weekend eindelijk eens foto's van 'het' vest. Komt er even niet van de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!