dinsdag 3 juli 2012

Zomerproject Bernina en nog meer frutsels.


Meegedaan met het zomerproject van Bernina.  De stof die je opgestuurd kreeg moest je verwerken (evt. met wat andere stoffen) tot een mooi 'zomers'project. Alles was toegestaan. Ik heb deze borduurserie gebruikt,eigenlijk niet  heel zomers maar  meer vanwege de kleuren die ik daarvoor kon gebruiken wel heel passend bij de stoffen. Het is een grote sprei/deken voor buiten/strand .Incl twee kussens. Van restanten een zeester en zeepaardje gemaakt,om het lint wat je om de opgerolde deken knoopt te verfraaien. Alle zomerprojecten zijn te zien op : www.berninablog.nl (elke dag één)
 Nog snel een paar juffen cadeautjes gemaakt. Een etui met het logo van school,en voor de andere twee(die deze etui al eerder kregen) een omslag gemaakt voor een schrijfblok,pen en evt. nog andere papieren. Op de ene een foto gezet waar de juf zelf opstaat(op popeline coton geprint) en bij de ander een klein borduurtje. Ik maak de kleinste versie van deze boekjes vaak,en verstevig ze wel maar verder niet. Bij deze vond ik dit nog zo slapjes dat ik naderhand toch stukjes placemats als extra versteviging ertussen heb gestopt. Wat doen jullie hiermee?
 Een muziekuiltje op bestelling.



 Deze foto maakte ik toen ik met de borduurtjes van de sprei bezig was...

18 opmerkingen:

  1. Ik vind het deken alvast heel mooi geworden. Is leuk dat je daar dat zeepaardje en die zeester aanhing. Dat maakt het toch echt wel zomers hoor.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie deken!! Mooi in dat blauw en frisse groen! De cadeautjes zijn ook weer super allemaal.. wat een creativiteit zeg heerlijk!
    (ik heb dat hele project dus weer gemist he.. balen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo wat mooi geworden je project, komt er maar eens op om met 2 lapjes stof zoiets moois te maken. en al wat gehoord of je de gelukkige bent ?? ene dat blog doe je dat ??

    ik vindt die borduurtjes van de paardebloem prachtig. vooral die met de zaaddoosjes.

    wat zullen de juffen blij zijn met de mooie crea kado's prachtig en die bestelling zien er ook weer super mooi uit.

    grtjs anja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke projektjes allemaal! Ziet er echt super uit! Leuk om te maken ook.
    Dat Berninaprojekt is echt knap en origineel gemaakt zeg! Is dat een soort wedstrijd of zo?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi wat je van de stof gemaakt hebt. Want het lijkt me helemaal zo'n makkelijke stof om wat in te zien. Maar zo komt het goed tot z'n recht. De cadeautjes zijn ook leuk, welke versteviging gebruik je? Ik heb pas bij een boekomslag Vlieseline H630 gebruikt, die vind ik erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je weer veel mooie en creatieve dingen gemaakt. Leuk zo dat sprei voor het strand. Ook de juffencadeautjes: Echt heel geslaagd lijkt mij. Complimentjes weer hoor voor eht vlijtige liesje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou hoor je bent dus echt een vlijtige lies! Wow wat een onuitputtelijke energie, petje af hoor al die creaties van jou.
    Warme creatieve groetjes van een nachtbraker die nu toch echt nog maar eens gaat proberen om te slapen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een genot om op je blog te mogen kijken, zo sfeervol. Je hebt wederom een prachtige deken gemaakt. Wat leuk om aan zoiets mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een genot om op je blog te mogen kijken, zo sfeervol. Je hebt wederom een prachtige deken gemaakt. Wat leuk om aan zoiets mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie deken heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die zomerproject is echt geweldig... goed idee en vooral heel zomers in die kleuren. fijne dag groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat ziet er allemaal weer heel creatief en prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke zomerdeken heb je gemaakt, heel vrolijk qua kleur en de borduurtjes matchen er mooi bij. De andere projecten zijn ook leuk geworden, productief hoor. Groetjes, Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je veel prachtigs gemaakt.

    Heerlijk zo'n buitendeken met kussens. Leuk op het strand of voor een picknick. Leuk zo'n siersluiting met zeester en zeepaardje. Ik vind het prachtig de stofjes, tintjes en de borduurtjes zo bij elkaar.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wanneer gaan we het strand? want ik zie het al helemaal voor me!!
    je hebt allemaal weer prachtige dingen gemaakt
    groetjes jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat ben je toch creatief!! Super leuke dingen heb je gemaakt de afgelopen tijd. (Geen tijd gehad om overal op te reageren...)

    Fijne vakantie!!

    Groetjes Nel

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!