dinsdag 12 juni 2012

Gehaakte armbandjes,Zpagetti kussen en nog een Liva

 Ik zag bij :  www.lindevrouwsweb.blogspot.nl   allemaal leuke haak patroontjes staan. Zo ook deze armbandjes. Van wat restjes een setje gem(h)aakt en verder opgepimpt met wat gehaakte roosjes en een strikje.
 Het was de bedoeling dat dit een Zpagetti tas zou worden, alleen werd dit rolletje Zpagetti  al zo zwaar dat je er echt niet voor je plezier mee op stap zou gaan.  En kastvulling hebben we genoeg dus er maar een rolkussen van gemaakt..al hebben we die eigenlijk ook al meer dan genoeg maar ja.
 Nog een Liva gemaakt die ook op het rokje uit de vorige post past maar ze draagt het nu met truitje op een spijkerbroek. Heerlijk modelletje.
Jonah en Benthe een onafscheidelijk stel.

10 opmerkingen:

 1. Hoe krijg je het weer gevonden zeg die armbandjes. Leuk het kussen. De Liva is erg leuk, ook de letters. Maak je dat met de borduurmachine? Wat een heerlijk stel die 2. Om verliefd op te worden ;-)
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke armbandjes heb je gemaakt oops gehaakt ;). En dat kussen is ook superrr. Mooi hoor en och ja wie weet kun je er weer iemand anders blij mee maken...
  Mooie creaties allemaal! Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk zeg dat kussen! Het kant past er precies bij wat een mooie kleur! Je bent weer lekker op dreef.. de liva is ook super! Leuk in een effen kleurtje.. goed idee weer =)

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke freubels en leuke plaatjes heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je weer geweldige dingen gemaakt! De Liva top is ook echt een mooi patroon en het staat je dochter goed!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De liva top zou ik ook wel willen hebben en maat BIG. hh allemaal leuke projecten zie ik... fijne dag. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke dingen heb je gemaakt die armbandjes vind ik ook leuk, hopelijk zijn deze niet zo zwaar als je tas, maar als kussen is hij ook helemaal leuk. groetjes jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent weer heerlijk aan de freubel geweest!
  Wat een lieve fotoos van Benthe en Jonah!
  groetjes Danielle en alvast een fijn weekend gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende foto's van Benthe en Jonah! Zo'n stoere kater die zich heerlijk laat knuffelen;-) Mooi om te zien!

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!