woensdag 18 april 2012

Bont lampje, badcape & labeld(br)oekje

Mijn schoonzusje gaf me een kapje met de vraag wil jij er iets leuks van maken,lekker druk en kleurrijk. Pfff...nou heb ik al meer voor haar gemaakt dus ik weet wel wat ze leuk vindt...maar toch,toen de kleine man geboren was kreeg ik pas inspiratie.
Ergens zag ik zoiets maar dan van papier in combi met stof..allemaal geplakt met aslan.Ik ben altijd bang dat het loslaat dus  heb het helemaal met stof en de naaimachine gemaakt. Het was een precies werkje maar echt een uitdaging. Met dit als resultaat. Het pootje en de voet van het lampje omgehaakt . Het uiltje is een in the hoop borduurtje van http://www.appliciatie-en-zo.nl/
Nu staat het te pronken op de hippe/strakke babykamer met fleurige details.
Ga het lampje zeker nog eens maken in een hele rustige stoffencombinatie.


Een lekkere warme badcape,het aapje stond op hun geboortekaartje. Toevallig zag ik dat applicatie en zo 'm verkocht als borduurpatroontje.

Een labeldoekje van restjes... het idee is niet van mezelf maar zag ik bij: http://1968dewinkel.blogspot.com/2012/04/tuinbroek-knuffel-7-8.html
Ik vond ik het zo leuk en orgineel,dus gevraagd of ik haar idee mocht gebruiken,en dat was prima,dank je Paula!

13 opmerkingen:

  1. Wat heb je weer geweldig leuke dingen gemaakt! Het lampje is echt super! Gaaf idee! Ik vndnhet toch maa rknap at je iedere keer met die lampenkapjes doet! Als ik wat dichterbij woonde kwam ik een keer op lampenkapjesles, hihi!
    D badcape is ook mooi, lekker knal en leuk dat het aapje van het geboortekaartje komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig die lamp. haha. jij maak het wel heel erg bont ;) hoe kom je op het idee. echt leuk.
    en die label(br)oek. ook erg leuk!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke lamp! Hoe kom je toch aan zoveel en zo'n leuke fantasie! Prachtig vind ik dat! En het badcapeje en de labeldoekje zijn ook weer mooi geworden!

    groetjes,
    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke labelbroek, grappig dat je labels onderuit naait, iets wat ik niet zou doen, zo zie je maar... ieder geeft een eigen draai eraan. Hij is wel schattig geworden en je lampenkamp is geweldig! ik houd van druk en veel....Bedankt voor t vermelden van mijn naam. lieve groet Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Och wat super weer allemaal! Wat een origineel lampje zo! De labelbroek idemdito en de badcape is gewoon geweldig! Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf en heerlijk al die felle kleurtjes! Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een originele dingen heb je weer gemaakt! Om vrolijk van te worden.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De lampenkap is echt mooi geworden!
    Net zoals de badcape en de labeldoekjes.
    Wat gaaf van Paula dat je haar idee mocht gebruiken. De lampenkap is mijn favoriet. Lekker vrolijk en apart zo zouden meer lampenkappen moeten zijn ;)

    Groetjes, Kim
    http://trendykim.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig zeg. Je hebt je lekker uit kunnen leven.
    Heel mooi.

    Grt. Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. oke je steek me aan. gister een lampenkap gekocht bij de action voor een kapotte lamp en nog oppimpen. hij wordt wel anders want het is niet voor een kinderkamer. maar nu eerst mijn project fotocameratas afmaken.........

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoe krijg je het voor elkaar de voet van de lamp zo strak te omhaken, zeg!! Leuk label(br)doekje heb je gemaakt, je moet er maar opkomen, zo is het lekker stoer voor een manneke.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super origineel lampje!!! Schitterend gevonden hoor!
    groetjes,
    vicky

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke badcape! En leuk neefje! Ik heb voor je schoonzus er eentje met de schildpadden gemaakt. Heb je nog tips hoe je het "mutsje"vast maakt aan de rest van de cape?

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!