donderdag 8 maart 2012

Blond tas,shabby hart v kranten.


 Ik had weer even zin om een tas te maken. Blond borduur erop en een applicatie nog van het Stoffenspektakel. Het patroon gebruikte ik al eerder,komt van Traumschnitt. De stof en bandjes komen van de Stoffenkraam.De grijze stof is een heerlijk stevige canvas van maar 3 euries p.meter! Strikjes gemaakt met een vork,wat een geprust met dit gladde lint,nog even oefenen denk ik! En de bodem is zoo leuk,ik heb er een  placemat voor gebruikt,van een halve euro bij de action vandaan,3d met bloemen..helaas kreeg ik het niet goed op de foto.

Gisterenmiddag toen het zo regende met de jongste ladies gezellig in de keuken bezig geweest,hun bakte een Knibbel Knabbel Huisje en ondertussen heb ik dit hart gemaakt.Het idee zag ik bij : http://creatiefblogvandeweek.blogspot.com/2012/02/een-hart-van-kranten.html Het frame is van dik ijzerdraad, daaromheen kranten wikkelen en vastlijmen met de lijm pistool. Bloemetjes draaien ook van de kranten, wat verdunde verf erover smeren wat oude knoopjes erop en klaar is de shabby krans.

Nog even van dichtbij.

Net als iedereen ook hier de lente kriebels. Van de week is goed opgeruimd en alles opnieuw gestyld. Toen zag ik gisteren deze schattige tulpjes staan..tja die kon ik niet weerstaan., zo mooi zacht van kleur. Laat maar komen de Lente!

13 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke tas geworden!! Mooie stofjes. De krans is ook leuk geworden.

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is die krans leuk!! Heerlijk hè, die lentekriebels. Je tas is ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die krans leuk zeg, geweldig idee! En alweer een mooie tas gemaakt. Ik ken dat, zodra de eerste zonnestralen zich aandienen wil ik ook voorjaar in huis, mag ik ook erg graag doen, (beetje stylen in huis)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er heel leuk uit allemaal. die blond tas is ook super leuk groetjes jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi wat een leuke tas geworden van blond zeg. ik zal het mijn jongste dochter niet laten zien, want zij is ook helemaal fan van blond. het hart is ook heel leuk, een idee voor mijn dochter die gaat trouwen. groetjes jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tas weer!Hoe krijg je het idee van de krans weer gevonden.
  Alvast een fijn weekend! Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke creaties laat je weer zien. Het blond borduurtje is super leuk. Mooi lente hoekje met de prachtige tulpen, hier ook helemaal zin aan het voorjaar, voor mij de mooiste tijd van het jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om naar te kijken weer allemaal! Mooi idee zeg een blondtas! Zo heb je wat aan je borduur want ze zijn toch best pittig om te borduren... Veel tijd!

  Mooi hart ook... Ennuh.. Ik krijg ook zin in lentespulletjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh die tas is leuk!
  En die krans ook vooral de rozen die er op zitten. Creatief!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou vlijtige lies je hebt er weer een volger bij :D. Nummertje 200 :D hihi.
  Oh ik zag je creatie...tjsa waar ?? uhm bij een ander blog dat ik volg hihi en wow wat een mooi hart en het lijkt zo makkelijk om te maken...
  Oh wat krijg ik weer een inspiratie voor mijn 365 dagen creatief project...leuwkkkk

  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Arjo, hoeveel tassen heb jij eigenlijk, haha? Leuk joh, dat je elke keer weer iets heel anders weet te maken. Deze tas vind ik ook weer mooi bedacht.
  En je ander knutsel de frutselwerkje is ook geslaagd! Gezellig joh zo met die meiden aan de keukentafel. Heerlijk he om het voorjaar weer in huis te halen,
  goed weekend gewenst,
  groetjes DAnielle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie tas! prachtig, vind vooral die strikjes zo super!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!