dinsdag 10 januari 2012

Sweat (sport) vestjes


Twee (sport)vestjes.De grote is voor bij het schaatspakje uit een eerdere post.Het patroon gebruikte ik ook al eens vaker,alleen nu boordjes eraan gezet zodat het vestje mooi aansluit net boven het rokje en het is wat warmer. De ander was op bestelling van de jongste..mama wanneer maak je nu mijn schaatsvestje...dus bij deze...en ze is er zo blij mee!

Patroon komt Knip bijlage nov.2010.mt 34

De letters overgenomen op vliesofix en met een zigzag steek erop gezet.De O was wel even een precies klusje. De boordjes zijn van(versleten) Hema sokken,wat ik wel eens meer doe. Het onderboord was te kort maar gewoon een ander stukje ertussen gezet.,alles uit voorraad! Het patroon komt uit een oude Knippie(lente 2004)8 opmerkingen:

 1. Fijn weekend gehad? Je bent al weer productief zeg en wat een mooie vesten, heerlijk toch om een kind gelukkig te maken met een vest. Zoon lief wacht hier ook op een vest gemaakt door mama;-)
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Geweldige vesten! Erg mooi gedaan! En ik vind het idee met de sokken als boordjes er leuk! Ik geloof dat ik de versleten sokken die aan de bovenkant nog goed zijn ook maar eens ga bewaren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Eigenlijk ben ik erg nieuwsgierig waar je woon...Je blog ziet er ook altijd zo gezellig uit, leuke foto's van de kinderen.
  Wij wonen in b....graaf. Overigens heb ik erg veel hulp, in ieder geval bedankt voor je aanbod.

  Groetjes, Elsa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi weer allebei! Ik ben zelf dol op de bandito.. erg leuk en lekker fleurig! Hier ook twee klaarliggen om in elkaar te zetten.. heerlijk om te maken.. en goed voor veel plezier in het dragen..

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie vesten!! En wat een goed idee van die sokken...ik ga maar eens wat sokken bewaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super!! Heel mooi gemaakt! Daar zullen ze het lekker warm in hebben op de ijsbaan!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!