zaterdag 30 oktober 2010

Sjaal,schaatshoesjes en Sanchobloem.


Gisteren was Marije jarig.Behalve een fiets wilde ze ook heel graag een sjaal en schaatshoesjes!Beide gemaakt en ze was er erg blij mee.Haar grote zus heeft de sjaal even op de foto om,maar die vind 'm echt vreselijk!!Smaken verschillen tenslotte.Ik gebruikte restanten en een stuk van een fleece deken.De bloem van vilt is gemaakt op de Sanchodag.


10 opmerkingen:

 1. wat een leuke dingen weer !! die sjaal is echt prachtig zeg !! en lekker origineel heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige sjaal!!! Ben er helemaal weg van. De bloem ziet er ook al super uit, en die schaatshoesjes zijn geweldig.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt, en die schaatshoesjes !! Wat een super idee, mijn dochter is toevallig deze week voor het eerst weer weesten schaatsen op de kunstijsbaan, en kan haar beschermers uiteraard niet meer vinden, dus.... ik ga het ook voor mijn dochter eens proberen !!!

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je dochter. Erg leuke sjaal, lekker warm en de hoesjes heel handig.
  Leuk om het resultaat van de Sancho dag te zien.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je dochter. Leuke sjaal, ik moet wel lachen om de reactie van je dochter. Dat heeft Kirsten ook, dan wil ze wel het stofje, maar dan niet dat en dat en dat... hahaha!! Of wel het patroontje maar dan zonder dat en dat en dat...

  Fijne dag verder, groetjes van Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je dochter! Leuke dingen heb je gemaakt. De bloem is leuk geworden. (met de mijne heb ik nog niks gedaan en met de schildering ook niet)

  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je dochter!! Ik vind de sjaal prachtig, leuk gedaan met de geplooide stukken er tussen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke sjaal heb je gemaakt! Apart zo die rimpelingen ertussen. Ook de schaatshoesjes zijn handig cadeautjes om te geven. En natuurlijk nog gefeliciteerd met je dochter. groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha ha nou wij wachten niet op het ijs hoor.Ze schaatsen een paar keer per week hier vandaar deze hoesjes.Beschermers zijn voor als ze lopen en de hoesjes zijn voor in de tas tegen beschadigingen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!