donderdag 5 november 2009

Saaie jas,wat opgefleurd...De jas was eigenlijk een óude'jas, maar ja hij zit zo lekker dat ze haar andere jas bijna niet meer draagt....maar ik vond de jas best saai en kleurloos in haar gezicht, dus begon ik met wat borduurtjes ,om de boel wat op te fleuren..
Daarna nog wat bandjes op de voorkant, en ach dat restje fleece paste er best heel leuk bij,dus ook een sjaal gemaakt,borduurtjes vKunterbunt.
En toen kwam ik er achter dat het e-book van FM,Pilz-Filztasche,ook nog in een laatje lag, dus daar ook mee aan de slag gegaan,wat een leuk patroontje zeg!borduurtjes erop zijn vanWichtelfreunde,Zaubermasche.
Zo gaat het bij mij nu vaak,lijstjes...heel handig maar niet voor mij,ik begin met iets en rol dan meestal van het 1 in het ander!5 opmerkingen:

 1. Hij is super geworden, zeg! En een mooie sjaal erbij! Ik denk dat ze de jas héél erg graag aan zal hebben!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wunderschöne Sachen nähst Du!! Auch die Pilz Tasche ist total süß geworden:-) LG, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De jas is erg mooi geworden, en tas en sjaal ook. Het is altijd leuk om in je blog te kijken, je maakt allemaal van die vrolijke dingen ;-)!

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owh fleurig zeg die jas zo! En heel leuk ook die paddestoeltas :D Echt blikvangertje zo ;)

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had het al op het forum gezegt (dacht ik) maar helemaal leuk!!!

  Welke lijm ik gebruikt heb voor het High Tea set...haha hele dure maar ik wilde zeker zijn dat het vast bleef zitten, Bison Kombi Rapide heb ik gebruikt.
  Bedankt in ieder geval voor je complimentje, leuk!

  Groetjes Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!