zaterdag 3 augustus 2019

Ollie Bomberjack, Hydrofieldoek,Jurkjes, Sleutelhanger en meer.

 Mijn tweede Ollie vest.
In een vorige post konden jullie lezen dat de eerste versie echt niet echt goed was qua maat. Aan de hand daarvan alles aangepast en nu zit het vest/jasje perfect.
Moet nog wel even de kast in want ik vind het niet echt zomers.
Stof is van Ansjehandmade: Tencel stretch jersey, en Dotties white.

 
 Een grote hydrofieldoek in een hippe print. Daar heb je er niet snel teveel van! Om af te drogen maar ook als lakentje doen ze het goed, of even over de maxi cosi als 'dekentje' in de zomer.
 Een stoere slinger voor Noud. Alweer 1 jaar. gemaakt van canvas.
 Ik zag deze stof en was op slag verliefd. Hoe leuk zijn deze teckels?
Een klein bomberjackje (Knippie 3 juni/juli 2016) van gemaakt . Voor de binnenkant een hele dunne tricot gebruikt.
 Is het een jurk of een pon? Ik ben er nog niet over uit. Ik kocht een (voor mij) dure stof. Met bijpassend patroon. En aangezien niet alles staat eerst even het patroon getest met een goedkoop lapje. Gelukkig, want ik ben er niet helemaal blij mee. Nu vraag ik me alleen af of het de stof is of het model??? Wordt vervolgd.
 Een heerlijk linnen jurkje. Al veel gedragen maar vergeten  te bloggen. Simpel maar voor mij het best. Hier voel ik me het prettigst in. Ik vind drukke printjes ook zo leuk, mar kom er steeds meer achter dat rustige stoffen me beter staan. 
 Ik won laatst bij Vestywo toegangskaartjes voor een fair. Het was er reuze gezellig!  En ik haakte er o.a ook een bloemenslinger. Als bedankje voor Verie maakte ik een sleutelhanger. 


3 opmerkingen:

  1. Weer mooie kleding gemaakt zeg. Linnen jurkje staat je erg goed. De andere of het een jurk of pon is, valt zo niet te beoordelen. Stofkeuze is wel erg leuk. Misschien ff fotootje op model? 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gezellig blogbericht! De sleutelhanger is zoo mooi, bedankt! Heel lief! De bloemenslinger is super, geniet ervan! Veel liefs, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je tempo ligt hoog! En allemaal prachtige creaties, mijn favoriet uit deze blogpost is het linnen jurkje, heel stijlvol!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!