woensdag 15 juni 2016

Vakantie tas pimpen ,Omslagdoek, Shirt en de tuin.

 Afgelopen weekend in Delft geweest. Bij http://www.knottenwol.nl/ werd een workshop gegeven door http://www.byclaire.eu/ De tas was al gestipt door Claire zelf. Er waren verschillende patroontjes van bloemetjes en blaadjes.En volop keuze aan kleuren en div. soorten garens van by Claire. Zie daar maar is de juiste kleurkeuze uit te maken!
 Thuis de tas afgemaakt. Ik wilde er graag een binnenvoering in. Van bovengenoemd merk een stof meegenomen en erin verwerkt. Gewoon vastgezet met de naaimachine, ging prima.Ook nog een fleurige rand aan de bovenkant geplakt. Het is een soort plakband maar dan van katoen. Zo grappig. Dat vond ik in de winkel Knotten. 
 Basic omslagdoek gemaakt.Van witte wafelbadstof.  Geen frutsels of drukke kleuren,gewoon naturel. Het uiltje is gemaakt op de borduurmachine.
 Een A-lijn shirt gemaakt. Patroon is een  gewoon shirtje maar dan wat aangepast. Voor rondom huis, anders zie je mij niet (of bijna niet) in een shirtje. Het randje van coverlock en het borduurtje fleuren het shirt wat op.
 En wat een regen is er gevallen. Best nodig en veel planten varen er wel bij . Maar de (pioen) rozen en geraniums zijn er niet bepaald van opgeknapt. Dat komt best weer goed, maar ik vind dat altijd zo jammer.  De bramen struik staat volop in bloei, dus het beloofd weer een heel goed bramenjaar te worden. Mmmmm we kunnen niet wachten. 

p.s Er iets met mijn computer waardoor mijn achtergrond niet zichtbaar is...ik hoop het snel op te lossen. Tips zijn ook welkom natuurlijk.

7 opmerkingen:

  1. Heerlijke plaatjes Arjo. De tas vind ik super, lekker fleurig voor de zomer! Gr. Uit een hele natte polder :(.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige tas, zo vrolijk, echt leuk om daarmee op stap te gaan. Hier staat de braam er ook goed bij...het shirt is super....de omslagdoek is prachtig, erg lief! Je bent weer druk geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ben je weer druk bezig geweest! Leuke tas heb je er van gemaakt. Nee dat band ken ik ook niet! Maar wel handig natuurlijk!
    Leuk shirt, het stofje is zowiezo al leuk!
    Hier ook zoveel nattigheid. Moet nu toch haast ophouden!!Het is meer als genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is die tas prachtig zeg!
    Geweldig ,leuk om een workshop te volgen bij je favoriet!!
    Leuk dat uiltje bij je omslagdoek!
    Jammer he bij ons zijn de Geraniums ook zo
    lelijk geworden!
    Maar je hebt nog leuke plaatjes geschoten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fleurige tas is het geworden, daar moet de zon toch van gaan schijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf dat je bij de workshop van Claire was, je hebt een mooie tas gemaakt. Ik zie je achtergrond wel, maar maybe is het inmiddels opgelost?! ;)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. nu maar hopen dat je je mooie tas snel kunt gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!