dinsdag 20 maart 2012

Tuniek en lief roze dekbedovertrekje met lampje.

Ik zag deze trico van Stenzo vorige week en moest 'm meenemen..kan nog net voor Benthe.Een tuniekje van gemaakt uit  Knippie nr.3 2011. Eigenlijk voor de zomer maar ze wilde het tuniekje gelijk aan.Hier met een zwart shirt maar rose en grijs doet het er ook leuk onder.
Dit model komt er zeker nog nog een keer,dan iets langer ,zodat ze het ook als strandjurkje kan dragen.



Dekbedovertrekje gemaakt van een Mies en Moos stofje,gecombineerd met een klein ruitje. Aan de achterkant  een wit stofje met een heel dun roze streepje. De lamp aangepast aan het overtrekje. Blijft ontzettend leuk om te doen!


mmm wat ben je lief!
Ik ben nog steeds mijn fototoestel aan het ontdekken ;) En wat is er dan mooier om zulk soort plaatjes te schieten?
Deze foto nog even toegevoegd voor de juiste kleur.

8 opmerkingen:

  1. Wat leuke dingen weer, dat tuniekje wil ik ook deze zomer maken, leuk model, staat haar goed, en op zo'n spijkerbroek is het toch een stoer geheel. Succes met je fotottoestel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk weer! Lieve kleuren ook, dat dekbedovertrek. En gaat toch prima zo, de tuniek met een shirt met lm eronder? Kan ze 'm nog lang dragen :-)
    Grtz, Esrosa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen weer, ik vind die Stenzo ook zo leuk, twijfel nog of ik hem in rose katoen ga halen voor de meiden voor 2 Roos 3019 jurkjes!

    Simone

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi model tuniekje. Leuk om je dochter zo duidelijk in the picture te zien! En het overtrekje en lampenkapje zijn weer schattig!
    groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tuniek staat bij mij als jurk in de planning, maar nu de tijd nog! Leuk zo op een spijkerbroek. En wat een mooi meisje! En die foto van de kus, helemaal geweldig.
    Groetjes uit ZB

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oooh wat leuk toch weer! Wat een superlief stofje voor het dekbedje.. met dat bloemetje! Ennuh.. de lijstjesstof staat hier in het wit op mn lijstje voor Rosalie.. voor beddengoedjes =)...een top ervan is ook leuk! Goed bezig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel lief, het beddegoed en het lampje! En de tuniek staat je dochter prachtig, leuk gemaakt zo met de details!
    Groetjes Ingeborg

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!