dinsdag 8 november 2011

Schaatshoezen5 paar schaatshoezen/sloffen gemaakt,of ze waren kapot of te klein.Niet de leukste klus maar zonder is geen optie dus ja...En nu ze klaar zijn (op 1 na voor een vriendinnetje) geeft het ook wel weer een goed gevoel.

En vanmorgen vond ik toevallig dit briefje. Heerlijk om te lezen...7 jaar. Haar zussen zijn met spreekbeurten/powerpoints bezig dus blijkbaar was ze zelf ook maar vast begonnen!  Uitgeprint en al...je kunt er maar vroeg genoeg mee beginnen.En ik denk dat het schaatsen echt in de genen zit hier in huis. Nu aan de slag met een nieuw schaatspakje,we gaan zo stof proberen te kopen,het patroontje ligt al klaar.

12 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kleur heeft die sjaal!! En die brief is super, toch leuk hé, zo lezen wat er in hun hoofdjes omgaat!
  groetjes,
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi patroontje heeft de sjaal! Dat briefje is ook leuk, zeg! Hier gaat het nu ook zo: mailtjes sturen naar de oma's en verhaaltjes schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke sjaal! ennuh de spreekbeurt helemaal geweldig, mooi fonetisch geschreven ;-)
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die poncho kan je gewoon lekker voor buiten dragen. Die rode van Bridget is van wollen mantelstof en die van mij is een soort van breisel, aan de binnenkant lijkt het op een joggingstof maar de buitenkant lijkt wel gekaard of zo, waardoor het een pluizige look krijgt. Heerlijk warm!

  Zo jij bent al druk in de weer met al die schaatsen, hahaha. Schattig zo'n briefje en dan al die gaatjes in de zijkant gemaakt, hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie sjaal heb je gemaakt! En tsja het is wel handig natuurlijk dat je die praktische zaken ook zelf kunt maken ondanks dat het niet altijd het leukste werkje is, je bespaar er wel veel mee denk ik.
  Wat een leuk briefje heb je trouwens gevonden. Dat zijn de leukste altijd.....die vol met taalfouten!
  groetjes DAnielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihihi....wat leuk! Vooral het slotwoord! Heerlijk toch!

  Ik vind de sjaal erg mooi. Moeilijk ziet het eruit,dat patroon! Zal wel niet zo zijn,als jij het zo lekker haken vind.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig het gevonden briefje....ik heb er even echt van genoten en nog zo heerlijk onbevangen geschreven ....leuk hoor !!!
  Je sjaal is trouwens erg mooi geworden...Knap gemaakt mijn complimenten.
  Fijne dag nog....Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie sjaal heb je gemaakt, lijkt mij erg mooi staan bij de jas!
  Leuk zijn ze he die briefjes, ik heb er ook een aantal bewaard!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige sjaal, en een hele mooie kleur! Dat briefje, echt enig! Die bewaar ik ook altijd, die zijn zo leuk voor later. Daar moet je echt van genieten!
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Crea Bea.. ik blijf me verbazen over de hoeveelheid van jou hand! Heerlijk he zulk soort briefjes.. genieten!

  liefs.. Petra ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een prachtige sjaal!
  En dat (spreekbeurt) briefje... GEWELDIG !!
  Heerlijk hoe die kids het dan schrijven he? gewoon zoals je het zegt, zouden ze gewoon moeten invoeren, veel makkelijker dan die D en T enz.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahaha, wat moet ik lachen om Benthes spreekbeurt!! Heerlijk!!!! Zo leuk, bewaren voor in haar plakboek! x Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!