vrijdag 25 juni 2010

Van alles wat..


Voor de vakantie moeten er nog best wat dingen afgewerkt worden.
Maar deze drie kunnen weggestreept worden, een zakdoekje voor de traantjes op haar trouwdag... (alweer) een 'trouw'kussen,en een etui als afscheidskadootje voor een juf.Nu ga ik een serie proefborduren voor applicatie en zo,en dan staat er nog een spreitje met bijpassend lampje in bestelling.
Vanmorgen zag ik trouwens een eindeloos leuk ijsje bij Amazing Embroidery Designs.com,kon je gratis downloaden...zoooo enig....dus die ga ik stiekum even tussendoor borduren,onweerstaanbaar,en zo toepasselijk met dit weer!

5 opmerkingen:

 1. Wat prachtig gemaakt allemaal!! Het is wel leuk om dit soort dingen te maken als je machine borduren kan, helaas kan de mijne dat niet....

  Fijn weekend!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via via kwam ik op je Blog. Wat een leuke dingen maak je.Complimenten hoor. En wat heerlijk dat jullie een kaasboerderij hebben.
  Het lavendelhartje heb ik ook gedownload en wil het maken. Ik zie ook bij jou zo'n schattig hartje(bedeltje)Waar koop je zoiets
  als je in de buurt van de Krimpenerwaard woont? Sorry dat ik het op deze manier vraag. Zag geen mailadres...gr Riny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi hé, mag ik es wat vragen, die zakdoek vindt ik erg leuk, zou je er één voor mij willen maken?

  Fijn weekend, groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Riny,Ik koop zulk soort bedeltjes vaak in een hobbyzaak,en dan bij de kralen ect.maar deze komen toevallig bij Blokker vandaan,was een mix in een zakje voor 2,99!Op Sancho kun je via een pb mij evt.bereiken.Groet met je hartjes!

  Stina:Ik wil best een zakdoekje voor je maken,alleen heb ik nog een rij bestellingen staan,dus het duurt wel even.Mail me evt.via Sancho.groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super mooie dingen weer zeg!!
  Mijn complimenten !! ;-D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!