dinsdag 13 april 2010

Alweer een euroknaller,nu een bloemerig geheel...


Nog een hesje voor een euro opgepimpt!De rozenserie van applicatie en zo erop geborduurd,zoo mooi,allemaal kruissteekjes,net echt!Daar hoort natuurlijk een bloemenrok onder,deze stof zag ik pas bij de stoffenkraam en was gelijk verkocht!Een draairok uit de Knippie winter 2008 van gemaakt,met wat stroken van andere stofjes erop.Had de rok al eens eerder voor haar gemaakt,maar ze heeft een holle rug en aardige billen,waardoor de rok voor toch steeds iets langer hangt,dit stoort me,dus bij een volgende ga ik er wat aan veranderen.Nog een restjes shirt eronder(ottobre4/2009),met 2 applicaties erop ook van Applicatie en zo.Als het hesje erover zit,zie je deze niet,maar zonder is het net even leuk.Foto's in een al net zo bloemerige boom,ook zo prachtig!

5 opmerkingen:

 1. Meid, wat een fleurig geheel!

  Prachtig gewoon! Vooral dat borduurwerk is mooi!!

  Daar zal de dame in kwestie wel erg blij mee zijn!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi geworden Arjo, super idee om de borduurtjes zo op een shirt te zetten !!

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig geheel! Mooie foto's zo in die bloemenpracht. Wat een mooie borduurtjes zijn dat idd net echte kruisteekjes. Al met al een mooie set geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker bezig zo! Het is erg leuk geworden. De borduurtjes vind ik erg mooi. Gewoon zeggen dat je het met de hand hebt gedaan :)
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou je bent echt een bezige bij zeg!!Ziet er erg lekker fleurig uit.Leuk!!!!!!!!
  marpet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!