zondag 21 februari 2010

En nog meer uilen oeh oeh..
Hier de andere kant van het lampje,en de buttons van de uilenserie van applicatie en zo gebruikte ik voor wat sleutelhangers,leuke weggevertjes!Nu ben ik nog met een shirtje bezig waar ook nog een uiltje op staat,als deze helemaal af is,zal ik een foto maken,en samen met het uilenslaapkamertje hier laten zien!Buiten horen en zien wij hier ook met de regelmaat uilen,maar het lijkt nu wel of ze massaal naar binnen zijn getrokken!!!(gelukkig maken ze geen herrie)

Op de vraag hoe maak je deze lampjes? Ik koop lampjes bij kwantum oid.en dan neem je stof naar keuze..in dit geval een grove linnen ,een restant van gordijnen,die je voor bijna niets kunt kopen bij gordijnzaken,of ook kwantum enz.
De lampenkap meet je op,knip ruim af,borduur de lap,en naai het vervolgens aan elkaar. Dit komt wel nauw,want het moet mooi strak,maar ook weer niet te strak zitten!(gaat het kapje zo raar van doen!)Dan trek je de hoes erover heen,knip evt.de boven/onderkant wat bij en werk het af met bandjes/bolletje ect.
Zo leuk om te doen!!

3 opmerkingen:

 1. Ik vind ze helemaal GEWELDIG!
  Ik ga van de week samen met Elise stoeien
  met mijn borduurmachine en als we hem aan de praat hebben, weet ik al welke serie ik als eerste ga bestellen!!

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit even verder te lezen en kijken op je blog. Wat een leuke lampjes en beddengoed heb je gemaakt, zeg!! Pláátje, prachtig gemaakt, heel erg mooi!

  Maar nu ga ik ècht een duik in mijn bed nemen!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!